Uusi Lastensairaala -älypuhelinsovellus vauhdittaa varainkeräystä – ota selfie!

28.05.2014 12:00 -

Uuden Lastensairaalan varainkeräys helpottuu tänään, kun Uusi Lastensairaala 2017 -älypuhelinsovellus julkaistaan yli miljoonaan Windows-puhelimeen Suomessa.

Sovelluksen tavoitteena on auttaa Suomen musiikkihistorian merkittävimmän lahjoitusprojektin, Live Aid ULS2017 -konsertin, kolmen miljoonan euron lahjoitustavoitteen saavuttamisessa. Lisäksi pyritään vauhdittamaan koko Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeen 30 miljoonan euron varainkeräystä.
 
Tärkein ja tehokkain keino auttaa on rahalahjoituksen tekeminen. Uusi sovellus tekee lahjoittamisesta helppoa ja tukee osaltaan lahjoitustavoitteen saavuttamisessa.

– Microsoftin yhteisö Suomessa kumppaneineen on monipuolisesti ja pitkäjänteisesti mukana tukemassa uuden lastensairaalan varainkeräyksessä. Kumppanimme Luxus on lahjoittanut tänään lanseeratun sovelluksen kehitystyön uuden lastensairaalan hyväksi. Lämpimät kiitokset Luxukselle tästä hienosta työstä ja kallisarvoisesta tuesta hankkeen hyväksi, toteaa Microsoftin markkinointi- ja liiketoimintajohtaja Anthony Gyursanzky.


Live Aid -selfie haastaa mukaan hankkeeseen #ULS2017

Uuden lastensairaalan -keräyshanke on jo saanut liikkeelle monet suomalaiset. Lisää tukijoita kuitenkin tarvitaan.– Meillä ihan jokaisella on mahdollisuus auttaa hyvän asian puolesta. Haastammekin kaikki mukaan keräykseen: ota Uusi Lastensairaala 2017 -sovelluksen avulla oma Live Aid -selfie ja jaa se kavereillesi somessa #ULS2017. Haasta samalla kaikki kaverisi mukaan. Luodaan yhdessä ilmiö ja kerätään rahat uudelle sairaalalle, innostaa Live Aid -projektin koordinaattori Thomas Noreila.


Koskettavaa sisältöä julkkishaastatteluista uutisiiin

Uusi Lastensairaala 2017 -sovellus sisältää lahjoittamismahdollisuuden lisäksi myös muuta mielenkiintoista sisältöä. Sovelluksen kautta käyttäjä saa tiedot muista uutta lastensairaalaa koskevista kiinnostavista uutisista ja tapahtumista.

Se tarjoaa ensimmäisenä uusimmat hankkeeseen liittyvät Live Aid -uutiset ja tunteikkaat julkkishaastattelut sekä yli puoli miljoonaa YouTube-latausta keränneen, toukokuussa julkaistun, Lohtu-videon. Lohtu-kappaleella esiintyvät artistit nähdään myös kesäkuun 2015 megakonsertissa Helsingin Olympiastadionilla. Lavalla nähdään tuolloin Suomen eturivin artistit, kuten Cheek, Chisu, Jari Sillanpää, Jenni Vartiainen, Jesse Kaikuranta, Juha Tapio, Lauri Tähkä, Lauri Ylönen, Riki Sorsa ja Samuli Edelmann.

– Liput kesän 2015 tapahtumaan voi ostaa kätevästi sovelluksen kautta. Olemme yhdessä kumppaneidemme Innofactorin ja Sulavan kanssa jo hankkineet lippumme ja samalla haastammekin kaikki yritykset ja yhteisöt Suomessa osallistumaan haluamallaan lippupaketilla, toteaa Gyursanzky.

Sovelluksen kautta voi ladata soittolistojen kärjessä komeilevan Lohtu-kappaleen lisäksi myös suositun Nokia MixRadio -musiikkisovelluksen suosittelemat, päivittyvät Lastensairaala-soittolistat sekä Microsoftin oman Company Rockin voittaneen The Tilted Kilt -housebandin Lastensairaalalle omistaman singlen Masquerade. Nokia MixRadio haluaa tukea tärkeää hanketta laajemminkin lahjoittamalla 10 000 euroa uuden sairaalan rakentamiseen.

Lataa ilmainen sovellus käyttöösi täältä.

Radio Nova ja MTV ovat ULS 2017 Live Aid -hankkeen yhteistyökumppaneita.

Lisää ULS2017 Live Aid -hankkeesta osoitteessa www.mtv.fi/liveaid.

(Radio Nova)

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat