Omaiset järkyttyivät – Whitney Houstonista "vain" TV-elokuva?

27.05.2014 11:38 -

Traagisesti menehtyneen Whitney Houstonin perhe on järkyttynyt uutisista, joiden mukaan tähden elämästä ollaan tekemässä elokuvaa.

Itse elokuva on ollut omaisten harkinnassa, mutta tällä viikolla julkisuuteen tulleet tiedot suunnitelmista tehdä Whitneystä vain tv-elokuva, ovat järkyttäneet lähipiiriä.


 
Lifetime-yhtiö kertoi maanantaina suunnitelmistaan tehdä Whitney Houstonin elämästä elokuva vuonna 2015. Kyseessä olisi Angela Bassettin esikoisohjaus.

TMZ.com -sivuston saamien tietojen mukaan Houstonin omaiset ovat syvästi järkyttyneitä suunnitelmista ja harkitsevat oikeustoimia estääkseen tuotannon.

Sivuston mukaan Whitneyn perhe haluaa tähden tarinan elokuvaksi, joka nähdään valkokankailla elokuvateattereissa ympäri maailmaa. TV-elokuva olisi loukkaus.

"Whitney ansaitsee varmasti enemmän, kuin televisio-elokuvan. Jos hän eläisi, tällaista ei tapahtuisi", edesmenneen laulajan lähipiiristä kerrotaan.

Whitney Houston kuoli vuonna 2012 vain 48-vuotiaana. Hän oli historian menestyneimpiä laulajia maailmassa. Tähden elämää varjosti alkoholi- ja päihdeongelmat, jotka lopulta johtivat hänen kohtalokseen.



Kuvat: Shutterstock

(Radio Nova, TMZ.com)

Kilpailut

Uusimmat