Steve O:n Killer Karaoke on kesän kaheli uutuusohjelma

20.05.2014 20:46 -

Lauantaina 14. kesäkuuta Subilla ja MTV Katsomossa alkava Killer Karaoke on nauruhermoja kutkuttavaa katsottavaa. Sarjan juontajana nähdään Jackass-ohjelmasta tuttu Steve-O.

Subin kesän omalaatuisimmassa uutuussarjassa sinänsä ihan kyvykkäät laulajat tulkitsevat tuttuja hittibiisejä samalla, kun heidän eteensä heitetään toinen toistaan yllättävämpiä häiriötekijöitä.

Laulua tulee jatkaa, vaikka juontaja Steve-O antaisi sähkösokkeja, kakutksen piikit pistelisivät tai ihokarvojasi poistettaisiin kuumalla vahalla.

Killer Karaoke perustuu brittiläiseen Sing If You Can -ohjelmaan, mutta on arvioiden mukaan esikuvaansa ilkikurisempi. Siitä kunnia kuulunee Steve-O:n vilpittömälle ilolle kiusoitella kisaajia.

Taitelijanimellä Steve-O tunnettu Stephen Glover on tullut tunnetuksi yhtenä Jackass-ohjelman temppuilijana ja alkuperäisjäsenenä. Jackass-ohjelmassa esiintyi myös muuan skeittari Bam Margera, joka on parhaansa mukaan yrittänyt auttaa suomalaisia lempibändejään HIM:iä ja The 69 Eyesia  näiden Ameriikan valloituksessa.

Laulua käärmeiden ja alligaattoreiden keskellä

Laulaja Steve O ei ole – sen mies tunnustaa heti sarjan aluksi. Mutta omien sanojensa mukaan hän osaa aiheuttaa kaaosta. Killer Karaokessa parhaiten kaaosta kestävät laulajat ansaitsevat rahapalkintoja.

Ensimmäisessä jaksossa tavataan muun muassa Melissa, joka on ansainnut kerännyt esiintymiskokemusta laulamalla lukuisissa vankiloissa. Mutta vankilakeikat eivät olleet mitään Steve-O:n jekkujen edessä. Naisen tehtävänä on tulkita A-ha-yhtyeen kasarihitti Take On Me samalla, kun hänet upotetaan jäiseen veteen. Vesitankkiin lisätään laulun edetessä aina vain suurempia käärmeitä sekä pieniä alligaattoreita.

Killer Karaoken hämmentävät tilanteet inspiroivat New York Times -lehden kriitikkoa arvioimaan sarjan mahtavimmaksi ohjelmaksi television historiassa sekä toteamaan, että hillittömälle ohjelmalle ei voi muuta kuin nauraa.

KILLER KARAOKE 14.6.2014 alkaen kello 20.00 Subilla ja MTV Katsomossa.


(Radio Nova, MTV)
 
Kuva: MTV


Kilpailut

Uusimmat