Kasmirin uudesta Vadelmavene-musiikkivideosta huokuu kesä - katso ja fiilistele!

30.04.2014 15:37 -

Kasmirin kesän avauskappale, 4.4. julkaistu debyyttisinkku Vadelmavene on ollut julkaisustaan asti Spotifyn kuunnelluinta uutta musiikkia - Vadelmavenettä on kuunneltu Spotifyn kautta jo yli 700.000 kertaa. Kappale nousi heti julkaisustaan myös iTunesin ykkössijalle.

Vaselmaveneelle on nyt valmistunut myös varsinainen musiikkivideo. Tähän asti biisiä on voitu fiilistellä YouTubessa lyriikkavideon myötä, jota sitäkin on katsotuttu yli 240.000 kertaa. Uusi musiikkivideo on tehty yhteistyössä 1.8. julkaistavan Kesäkaverit -elokuvan kanssa. Vadelmavene-biisi on Solar Filmsin tuottaman ja Inari Niemen ohjaaman Kesäkaverit-elokuvan musiikkia.

Teemansa vuoksi kappale sopii Hankoon sijoittuvaan elokuvaan täydellisesti. Kesäkaverit on elokuva siitä kesästä, jolloin aurinko tuntui paistavan koko ajan ja halvinta skumppaa kului putouksittain, siitä kesästä, kun ystävystytään syvemmin kuin koskaan ja tytöistä, jotka pitävät toistensa puolta. Elokuva tulee ensi-iltaan 1.8.2014 ja pääosissa nähdään Anna Paavilainen, Iina Kuustonen, Minka Kuustonen, Pihla Viitala sekä Lauri Tilkanen.

Musavideolla yhdistyy upeasti elokuvan hengessä Vadelmaveneen raikas urbaani soundi ja Hangon viehättävä kesäscene.

– Vihdoinki Vadelmaveneen virallinen musavideo! :) En vois olla yhtään tyytyväisempi! Oli aivan mahtava päivä ja vieläkin mahtavampi jengi jonka kanssa kuvattiin toi! hehkuttaa Kasmir.

Artisti esiintyi myös Nova Stagella vappuaattona. Kyseinen esiintyminen on katsottavissa lähiaikoina Novan YouTube-kanavalta youtube.com/radionovasuomi.

Kilpailut

Uusimmat