Epäselvimmän ulosannin omaava laulaja valittiin - ykkösenä kaikkien tuntema metalliveteraani

23.04.2014 14:05 -

Ozzy Osbourne on saanut hieman kyseenalaisen kunnian. Mies nappasi ykköspaikan äänestyksessä, jossa etsittiin hankalimmin ymmärrettävää vokalistia.

Kyseessä oli brittiläisen Blinkboxin toteuttama äänestys, johon osallistui 2000 vastaajaa. Ozzy Osbournen valinta ykköseksi ei sinänsä ollut suuri yllätys, sillä mies itsekin on usein naureskellen myöntänyt, että laulun lisäksi myös hänen puheensa on myös epäilemättä epäselvää.

Samassa yhteydessä selvitettiin myös eniten väärin kuultuja biisejä ja kärkeen nousivat muun muassa ABBAn Dancing Queen ("See that girl, watch that scene, diggin' the dancing queen" kuultiin usein muodossa "See that girl, watch her scream, kicking the dancing queen"), Bon Jovin Living On A Prayer (jonka  “It doesn't make a difference if we make it or not” -rivin moni vuorostaan kuuli ”It doesn't make a difference if we're naked or not”), Lady Gagan Poker Face ja Jimi Hendrixin Purple Haze.

Epäselvimmän ulosannin omaavien artistien top 10:

1. Ozzy Osbourne

2. Lady Gaga

3. Shaggy

4. Sean Paul

5. Jay Z

6. Rihanna

7. Miley Cyrus

8. Jimi Hendrix

9. Prince

10. Bob Dylan

Alla näytettä Ozzyn "hieman" epäselvästä ulosannista ja vieläpä Helsingistä vuodelta 1989. Tässä tapauksessa verkkaiseen puheeseen lienee vaikuttanut myös turhan ahkera juhliminen:

(Radio Nova, Blinkbox)

Kilpailut

Uusimmat