Supertähti Anastacia Radio Novan haastattelussa - antoi vinkkejä suomalaisille laulajalupauksille

14.04.2014 12:10 -

Toukokuussa uuden Resurrection-albumin julkaiseva Anastacia antoi Radio Novan haastattelussa vinkkejä uraansa aloitteleville suomalaislaulajille.

Anastacia sai jalkansa musiikkibisneksen oven väliin osallistuttuaan vuonna 1998 MTV:n The Cut -kykyjenetsintäkilpailuun. Vaikka voittoa ei kisasta tullutkaan, onnistui Anastacia kiinnittämään taidoillaan muun muassa Elton Johnin ja Michael Jacksonin huomion ja laulaja saikin kilpailun siivittämänä lopulta levytyssopimuksen.

Tähti pohti Radio Novan musiikkitoimittaja Samuli Väänäsen haastattelussa tämän päivän aloittelevien artistien tilannetta ja intoutui kommentoimaan muun muassa Voice Of Finland -ohjelmassa mukana olevien laulajien mahdollisuuksia pärjätä alalla.

- Heidän on muistettava, että tuollainen televisio-ohjelma on todella laaja juttu ja loppupeleissä aika paljon on onnesta kiinni. Tietysti aluksi tähtivalmentajat ovat vaikuttuneita äänestä, mutta myöhemmin pelin henki muuttuu.

- Ohjelmassa pärjäävät laulajat ovat lahjakkaita, mutta tietysti lahjakkuuksia nostetaan esiin suuri määrä, että lopulta pystytään nostamaan esiin se yksi - eli voittaja. Siispä ohjelmassa esitellään paljon hyviä laulajia, joista aika moni ei lopulta saa mahdollisuutta edetä.

Anastacian albumeita on myyty maailmanlaajuisesti kymmeniä miljoonia kappaleita ja hän on kaupallisesti yksi kaikkien aikojen menestyksekkäimmistä naislaulajista.

Huikeasta suosiosta huolimatta laulaja kertoo, ettei hän edelleenkään voi ottaa suosiota itsestäänselvyytenä - sen sijaan hommia on paiskittava tätä nykyä entistäkin enemmän. Muutaman viime viikon ajan Anastacia onkin kierrellyt ahkerasti ristiin rastiin Eurooppaa promotoimassa uutta levyään.

- Edellinen levyni, It’s A Man’s World julkaistiin yli viisi vuotta sitten. Olen ollut siis poissa kuvioista aika pitkään ja yritän ajatella, että olen tavallaan uusi artisti. Monet yhtä pitkään alalla olleet artistit eivät välttämättä esimerkiksi kiertäisi näin tiukalla tahdilla lukuisissa eri maassa kertomassa uudesta albumistaan. Täytyy kuitenkin muistaa, että asiat ovat muuttuneet paljon muutaman vuoden aikana, ja esimerkiksi tänä päivänä hommissa on paljon eri ihmisiä, kuin vaikka kuusi vuotta sitten. Ja eivät hommat enää suju niin, että lähetät jonkun sähköpostin ympäri maailmaa ja oletat, että se riittää.

Katso Anastacian uusi Stupid Little Things -musiikkivideo alta:

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat