Mitä improvisaatioharjoitus paljasti Konttorin kottaraisista?

31.03.2014 18:02 -

Radio Novan Konttorin vieraina maaliskuun viimeisenä päivänä olivat huimat heittäytyjät, improvisaattorit Sasu Paakkunainen ja Roope Salminen, jotka hankkivat mainetta ottamalla ensin takkiinsa. Tänään he auttoivat Annikaa ja Saria innostumaan.

Ihka ensimmäinen improvisaatiolle omistettu festivaali Impronation alkaa sopivasti aprillipäivänä, 1. huhtikuuta Molly Malones’issa Helsingissä.

Tapahtumasta olivat Annika Metsäkedolle ja Sari Seppälälle kertomassa teatteriryhmä Kolinan kaverukset, joiden harrastus alkoi lukiovuosina.

Kun Kolina-ryhmä aloitti ensimmäisen Suomen-kiertueensa, improvisaatio melkein maksoi siitä riemusta ravintoloille, jotta saisi esiintyä. Maine kuitenkin kasvoi puurtamalla ja lisäksi Putouksen kaltaiset ohjelmat ovat nostaneet improvisaation suosiota. Nyt 1400-luvun Italiassa syntynyt perinne saakin nyt oman festivaalinsa Helsinkiin.

Haastattelussa selvisi myös, kenelle improvisaatio kaksikon mukaan sopii, miltä Konttorin kottaraisten impro kuulostaa? Ja mitä se paljasti naisten tarpeista?

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat