Tommy Lindgren: On suuri kunnia esiintyä Stevie Wonderin lämppärinä

31.03.2014 11:26 -

Tommy Lindgren esiintyy yhdessä Palefacen ja Redraman kanssa kokoonpanossa Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana. Svengaava ryhmä koostuu jazzmuusikoista ja kolmesta pitkän linjan räppäristä.

Don Johnson Big Bandistäkin tuttu Tommy Lindgren lähti innoissaan pari vuotta sitten mukaan Valtteri Laurell Pöyhösen luotsaamaan kokoonpaanoon Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana. Tavoitteena oli uudistaa Big Band -soundia ja tuoda sisältöä uudelle tasolle. Kokoonpano julkaisi Burnaa-levyn vuosi sitten.

Keikkoja orkesterilla on harvakseltaan, koska ryhmässä jäseniä on yli parikymmentä. Kaikille keikkalavoille he eivät mahdu.

- Livenä bändi on jotain, joka kannattaa kokea, Tommy kertoo orkesterin keikkafiiliksistä.

Heinäkuussa he esiintyvät Stevie Wonderin lämppärinä Helsinki Classic Festavalilla. Tommysta tilaisuus on hieno mahdollisuus päästä esittelemään omaa bändiä ja soittamaan isolle yleisölle hienossa kesätapahtumassa. Kun orkesteri sai kuulla pääsevänsä esiitymään Wonderin lämppärinä, Tommyn mukaan jokainen 20-henkisestä orkesterista  oli aivan fiiliksissä ja innoissaan.

- Stevie Wonder on sellainen musiikillinen hahmo, joka on varmaan tavalla tai toisella koskettanut ja vaikuttanut jokaiseen tässä bändissä.

Kuuntele Tommyn kevään ja kesän 2014 kuulumiset:

Tommy kertoo lisää Ricky-Tick Big Band & Julkinen sana -orkesterin perustamisesta ja tunnelmista esiintymisestä Stevie Wonderin lämppärinä:

Kilpailut

Uusimmat