Huumoriryhmä Justimus julkaisi amishenkisen Wunderboy-musiikkivideon

28.03.2014 12:15 -

Yli 45 miljoonaa YouTube hittiä-kerännyt, televisiostakin tuttu huumoriryhmä Justimus on julkaissut uuden amishenkisen Wunderboy-sinkun ja siihen kuvatun musiikkivideon.

– Tribaalihupparit ja subbareista paukkuva E-type edustaa meidän kulttuuriperimää. Musavideolla esiintyy orkkis DX Corolla, jonka reistaileva ryyppy ja bensaa valuttava kaasarisarja aiheuttivat pientä säätöä. Mutta kaikki vaiva oli videon lopputuloksen arvoista, toteaa Joose Kääriäinen musavideon kuvauksista.

Videon ja sinkun lisäksi Justimus lanseeraa oman "Wunderboy" -hajukuusen.

Talven aikana debyyttilevyään työstänyt kolmikko julkaisee esikoisensa 30. toukokuuta. Justimus vastaa itse kappaleidensa säveltämisestä ja sanoittamisesta.

– Albumista tulee todella monipuolinen ja aiomme kuvata sille ainakin seitsemän musavideota, raottaa Juho Nummela innokkaana tulevaisuuden suunnitelmia.

Mikä ihmeen Justimus?

Justimus on vuonna 2009 Haapavedellä perustettu sketsi- ja huumoriryhmä, jonka muodostavat Sami Harmaala (20), Joose Kääriäinen (20) ja Juho Nummela (19). Kolmikko nousi valtavaan suosioon sosiaalisessa mediassa YouTube-videoillaan, jotka ovat keränneet jo yli 45 miljoonaa katselukertaa ja yli 250 000 kanavatilausta.

Syksyllä 2012 Justimus valloitti suuren yleisön sydämet TV5:n katsojaennätykset rikkoneella omaa nimeään kantaneella tv-sarjalla sekä sitä seuranneella klubi- ja festarikiertueella.

Kolmikko suorittaa parhaillaan varusmiespalvelusta eri puolilla Suomea ja palaa kesällä uuden levyn myötä keikoille.

Kilpailut

Uusimmat