Radio Nova paikalla Shakiran levynjulkkareissa Barcelonassa: Tähti paljasti, miksi hän ei kuuntele omia levyjään!

22.03.2014 12:38 -

Radio Novan musiikkitoimittaja Samuli Väänänen oli torstaina ainoana suomalaismedian edustajana paikalla juhlimassa Shakiran uuden albumin julkaisua Barcelonassa. Tähti kertoi bileissä muun muassa siitä, kuinka kriittinen hän on musiikin tekemisen suhteen.

Shakira julkaisi eilen kymmenennen albuminsa, joka simppelisti kantaa laulajan omaa nimeä. Albumin ilmestymistä juhlistettiin torstaina tähden kotikaupungissa Barcelonassa järjestetyissä levynjulkkaribileissä W Barcelona –luksushotellissa.

Hyväntuulinen Shakira oli itse paikalla juhlimassa ja vastaili samalla myös hänelle esitettyihin kysymyksiin. Vaikka jo 13-vuotiaana ensimmäisen levynsä julkaisseen Shakiran albumeita on myyty maailmanlaajuisesti yli 125 miljoonaa kappaletta, ja laulaja onkin kaupallisesti yksi kaikkien aikojen menestyksekkäimpiä naisartisteja kertoi tähti musiikin tekemisen aiheuttavan hänelle aina paljon paineita.

- Tein tätä levyä kaksi ja puoli vuotta, eikä se ollut helppo homma. Haluan kuitenkin tehdä musiikkia, se on minulle intohimo ja aina kiertueen jälkeen minulle tulee jälleen halu palata studioon.

- En ole artisti, joka kirjoittaa musiikkia ainoastaan itselleen, vaan haluan samalla miellyttää myös kuulijoita. Olen myös todella kriittinen itseäni kohtaan, ja sen tiimoilta luon kyllä itselleni paljon paineita. Sen takia en pystykään kuuntelemaan omia levyjäni.

Shakira Radio Novan musiikkitoimittaja Samuli Väänäsen kainalossa

Tuoreelta albumilta ensimmäisenä sinkkuna julkaistiin tammikuussa Rihannan kanssa yhdessä tehty Can’t Remember to Forget You, jonka teko oli Shakiran mukaan yllättävän vaivatonta – Rihanna kun tiedetään välillä olevan melkoinen diivailija.

- Rihannan kanssa oli kyllä oikeasti helppo tehdä hommia. Hän toki on iso diiva, muttei hän ole lainkaan hankala silloin kun hänen kanssaan työskentelee. Olin itse asiassa hieman yllättynyt, että hänellä oli aikaa toteuttaa duetto, sillä soittelin hänelle silloin kun hän oli lopettelemassa edellistä kiertuettaan. Tiedän, että rankan kiertueen lähestyessä loppuaan ei todellakaan halua suunnitella mitään uusia projekteja, koska silloin on niin väsynyt. Rihanna kuitenkin kyllä suostui ilomielin ehdotukseeni. Hän on mahtava tyyppi.

Shakiran mietteitä pääset kuulmaan Novan taajuudelta piakkoin. Luvassa myös videota levynjulkaisujuhlista.

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat