Jussi Hallin Ajoneuvos liikenteessä -ohjelmassa kurkistetaan myös naisen ratin taakse

21.03.2014 15:59 -

Jussi Hallin Ajoneuvoksessa jakaa kevään mittaan ajatuksiaan autoilusta perjantaisin Ajoneuvoksettareksi tituleerattu Pauliina Tuomola. Perjantaina 21. maaliskuuta kuultiin naisen ajatuksia ohittamisesta.

Kuulin miehen, jo ennen kuin näin hänet. Hän kiihdytti aivan perääni ja lähti sitten suurieleisesti suorittamaan ohitustaan hyvin läheltä minua. Näin paksun niskan ja punoittavat kasvot. Päästyään eteeni turjake hidasti dramaattisesti vauhtia. Niin dramaattisesti, että minunkin piti hidastaa. Siinä sitten etenimme, keulille päässyt raskaasti puuskuttaen.

Kun mies pääsi uima-altaan päähän, ei hän pitänyt kiirettä lähteä suorittamaan seuraava osuutta. Koska edellinen, suorastaan väkivaltaisen pärskyvä episodi oli minulla vielä hyvin tuoreessa muistissa, totesin hymyillen: ”Sun kannattaa mennä ensin, oot varmaan mua nopeampi.”

Mies ilahtui silminnähden, suoristi ryhtinsä, veti henkeä ja käynnisti näytöksen, joka jätti juuri todistamani esityksen häpeään. Sitä möyrimistä, huitomista, sukeltelua ja kohkaamista hetken katseltuani lähdin uimaan miehen perään. Show kuitenkin uuvutti miekkosen niin, että hän hidasti pian mummouintiin ja minäkin jouduin painamaan jarrua, jotta sormeni eivät olisi osuneet edessäni sätkiviin känsäisiin jalkapohjiin. Siinä sitten lilluttelin menemään ja yritin olla vajoamatta pohjaan.

Nyt sinä mietit, miksi kerron kokemuksistani uimahallissa, kun piti puhua autoista ja liikenteestä.

Olen tullut siihen lopputulokseen, että halu ohittaa on luonnevika, tai luonteenpiirre, miten kivasti tai rumasti asiasta haluaakaan puhua. Uimahallin ryhävalashan ei itse millään muotoa hyötynyt ajallisesti tempoilustaan, mutta pääsi hetkellisesti todistamaan oman herruutensa. Minä ja muut ruuhkaisen altaan uimarit sen sijaan saimme painaa jarrua ja pelätä ei-toivottua lähikontaktia.

Ja ennen kuin ehdit kysyä, niin ei, ukkeli ei ollut suorittamassa mitään intervalliharjoitusta. Se on ihan varma.

Äijä pääsi näyttämään mimmille kaapin paikan ja sai siitä omat kicksinsä.

Katsopa muuten seuraavan kerran liikenteessä riskiä rakastavan ohittajan ilmettä. Huulilla karehtii vino hymy, pää on hieman pystyssä: näytinpä tollekin! Valitettavasti tällä näyttämisenhalulla ei ole mitään tekemistä vilkun näyttämisen kanssa. Sellaista minä katselisin oikein mielelläni.

Ajoneuvos liikenteessä Jussi Hallin isännöimänä perjantaisin klo 15-18

Kilpailut

Uusimmat