Pet Shop Boys saapuu Pori Jazzeille!

13.03.2014 08:54 -

Pori Jazzin ensi kesän musiikkitarjonta vahvistuu kahdella ikonisella yhtyeellä, kun Pet Shop Boys ja The Isley Brothers on lisätty ohjelmistoon perjantaina 18. heinäkuuta.

Muita uusia nimiä samalle päivälle ovat yhdysvaltalainen jazz- ja soulvokalisti José James sekä armenialainen pianisti Tigran Hamasyan.

Pet Shop Boysin ura alkoi jo vuonna 1981, minkä jälkeen yhtye on myynyt maailmanlaajuisesti yli 50 miljoonaa levyä ja noussut samalla Iso-Britannian musiikkihistorian menestyneimmäksi duoksi. Pet Shop Boysin muodostavat Neil Tennant sekä Chris Lowe, jotka ovat keränneet muun muassa kolme Brit Awards -palkintoa sekä useita Grammy-ehdokkuuksia.

Pet Shop Boysin hittikavalkadi hakee vertaistaan pop-yhtyeiden joukossa, sillä yhtyeellä riittäisi tunnettuja kappaleita useammankin kokoelmalevyn tarpeiksi. Briteissä listaykköseksi ovat nousseet hitit West End Girls, It’a Sin, Always On My Mind ja Heart.



Viime heinäkuussa Pet Shop Boys julkaisi uransa 12. studioalbumin Electric, joka oli monien mielestä yksi vuoden parhaista elektronisen musiikin albumeista.

Perjantaina 18. heinäkuuta Pet Shop Boys tarjoilee Porin Kirjurinluodossa audiovisuaalisen kokonaiselämyksen, jollaista Pori Jazzissa ei ole aiemmin koettu. Legendaaristen pop-hittien lisäksi konsertissa nautitaan upeasta show’sta, jonka varmistavat iso videonäyttö sekä näyttävät valot.

Kuvat: Shutterstock

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat