Helevettiläenen, Skorpparit tulloovat Kuopijjoon!

12.03.2014 15:00 -

Voe tokkiisa, heinäkuussa suahaa laettoo jalalla koreasti lekentaaristen saksalaesukkojen tahtiin. Novan musatoemittaja Viänäsen Samulin kotikonnuilla mimittäen nähhään The Scorpions.

RockCock-vestivaalija juhlistettaa tuassiisa heinäkuussa ja ae, ae, melekosta tykitystä on luvassa 25.-26. heinäkuuta. Ruppee melekein heikottammaa.

Lauantaen piäesiinntyjänä nähhään ite The Scorpions. Käkkäräpiänsä tätä nykyä hatun alle piilottavan Klaus Meinen johtama porukkaha alotti jo tovi takaperin jiähyväeskiertueensa, mutta ukot vua jaksavat kiertee.

Eipähän siinä, onhan noilla melekone liuta tarttuvia ralleja julukastuna, kukapa ei muistas vaekkapa Rock You Like A Hurricane –viisua, tae taattua silimäkuluman kostuttajjaa, eli Wind Of Change –pallaatia.

Perjantan piäessiintyjä vuorostaan on Therapy!-yhtye. Nuo äijjät tulloovat Irlannista ja ovat nekkii olleet kasassa jo hyvän aekoo.

Vua kylläpä siellä on kotimaestakin verta paekalla. On Popeda, on Haloo Helsinki!, on Juha Tapio, on Lauri Tähkä, on Kuopijon omat ukot Turmion Kätilöt ja niinpäenpoes. Ja ettepä arvoo mikä kaksikko on myös kinkereillä mukana: no Bat & Ryyd.

Huh huh, ettenkö sanos.

Piljettejä suapi ostoo tästä päevästä, elikkäs keskiviikosta etteenpäen.

Vilikase tästä mussiikkivideo, jossa nuo Saksan jantterit rokkoovat kun hemmetinmoenen puhuri Kallaveellä:

Jos et tästä savon viäntämisestä sua mittää selevee, nii lue lissee tiältä, eli RockCockin verkkosivulta.

Terveisin, Viänäsen Samuli

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat