Paloma Faith: " Elämäni ei ollut enää inspiroivaa"

05.03.2014 13:02 -

Radio Nova tavoitti Paloma Faithin uuden levyn tiimoilta. 10. maaliskuuta julkaistavalla albumilla äänimailma on muuttunut melankolisesta nopeatempoisemmaksi. 

Radio Novan Essi Lamppu soitti Palomalle, joka vastaanotti puhelun aamupalapöydässä. Maailmantähti kertoi juuri nauttivansa aamupalaksi veteen keitettyä puuroa ja hedelmiä. Aamupalan lomassa Paloma ehti kuitenkin kertoa hieman uudesta levystään, jonka kappaleita hän oli kirjoittanut New Yorkissa. 

- Halusin mennä paikkaan, missä minua ei tunneta. Mielestäni on tärkeää, että ihmiset voivat samaistua sanoituksiini. Elämäni ei ollut enää kauhean inspiroivaa. Kävin juhlissa julkkisten kanssa ja promosin levyjäni. En usko, että kukaan pystyi samaistumaan elämääni.

Paloma kertoi nauttineensa ajasta New Yorkissa. Elämä tuntemattomana antoi mahdollisuuden käydä rauhassa elokuvissa, gallerioissa sekä tilaisuuden keskustella ihmisten kanssa ilman, että häntä tunnistettiin.

Uuden albumin taustalta löytyy isoja artisteja. Pharrel Williams on ollut mukana tuottamassa sekä esiintymässä Paloman uutuussinkulla Can´t Rely on You. Yhteystyö on herättänyt faneissa hieman närkästystä, sillä uutuussinkun kuvaillaan kuulostavan hyvin "pharrelmaiselta".

- Työskentely Pharrellin kanssa oli hyvin samanlaista kuin kenen muun tahansa kanssa. Hän oli hyvin nöyrä. Introssa kuulee hieman pharrelmaisuutta. Hänellä on tapana laskea tahtia omanlaisella tyylillään, joka mielestäni kuullostaa hyvältä, joten se sai jäädä kappaleeseen. 

Paloma Faithin Suomen vierailusta on vierähtänyt jo neljä vuotta. Tähän asiaan tähti lupaa muutosta. 

- Suomalainen yleisö on hauskaa ja innostuvaa. Nautin kovasti viime käynnistäni Suomessa. Yritän saada kesäksi sovittua esiintymisen festivaaleille.  

Naurahtelevainen maailmantähti muisteli lämmöllä Suomea. Puurolautanen kolahteli taustalla, kun hän toivotti mukavaa työpäivää ja jatkoi aamupalan nauttimista.

Kilpailut

Uusimmat