Vesa Keskinen tuo Paul Ankan Tuuriin - kaikki 60 vuotta täyttäneet äidit saivat "kutsun"

20.02.2014 09:23 -

Vesa Keskinen tuo legendaarisen Paul Ankan konsertoimaan Miljoona Iskelmän pääesiintyjäksi Tuuriin 17. heinäkuuta. Viimeksi karismaattinen laulaja esiintyi Pori Jazzeilla vuonna 2012.

- Koko elämäni olen saanut kuulla äidiltäni iki-ihanasta Paul Ankasta. Hän oli äitini nuoruuden suurin idoli. Äitini oli 12-vuotias, kun Paul Anka vieraili vuonna 1959 Linnanmäellä Helsingissä saaden aikaan Suomen tunnetuimman pop-historian merkkitapauksen. Hän oli ensimmäinen ulkomaalainen esiintyjä, joka sai aikaan teinihysteriaa maassamme. Äitini joutui silloin tyytymään kuulemaan Paul Ankan lumoavaa ääntä vanhempiensa putkiradiosta. Hieman myöhemmin paikallisen nuorisopaikan jukeboxista, Vesa Keskinen kertoo kyläkauppansa verkkosivuilla.



- Kohtalaisen nopealiikkeisenä miehenä tartuin toimeen välittömästi. Nyt legendaarinen esiintyjä on tulossa ja äitini unelmasta tulee totta. Hän saa tavata Ankan ja nähdä hänen esiintymisensä. Mitäpä poika ei äitinsä unelman eteen tekisi, jos sen toteuttamiseen on mahdollisuudet.

Vesa Keskinen haluaa jakaa ilon myös muille äideille.

- Tarjoan äideille kesälahjana henkilökohtaisen osallistumisoikeuden (arvo 50 €) Miljoona Iskelmä -tapahtumaan, jonka pääesiintyjä Paul Anka on. Äidin ikä pitää olla vähintään 60 vuotta tapahtumapäivänä 12.7.2014. Ymmärrettävästi johonkin minun piti ikäraja vetää. Alustavien suunnitelmien mukaan pystymme ottamaan vastaan 5000 ensimmäiseksi rekisteröitynyttä, keskinen kertoo.

Tapahtuman liput tulevat myyntiin lähiaikoina.

Kuva: Radio Nova / Pori Jazz

(Radio Nova, Tuuri.fi)

Kilpailut

Uusimmat