Mitä Enrique Iglesias kertoi suomalaistoimittajalle peniksestään?

18.02.2014 13:22 -

Megatähti Enrique Iglesias pohti miehisiin mittoihinsa liittyviä puheitaan Radio Novan haastattelussa.

Radio Novan musiikkitoimittaja Samuli Väänänen tapasi ainoana suomalaisena median edustajana Enrique Iglesiaksen Lontoossa reilu viikko takaperin.

Uuden Sex + Love –albuminsa julkaisuun valmistautuva huumorintajuinen latinotähti jutteli musiikkinsa lisäksi myös muista aiheista. Mies muun muassa kommentoi hiljattain eräässä haastattelussa laukomiaan penispuheita, laulaja kun kertoi ”uivansa mielellään alasti, jos paparazzeja ei ole lähettyvillä, sillä miehisissä mitoissa ei ole kehumista”.

Iglesias kiisti harmittelevansa, vaikka välillä suusta pääsekin mainitunlaisia sammakoita.

- Ei minua kaduta, vaikka yhtäkkiä Suomesta tulee sinun kaltaisesi heppu, joka sitten kyselee peniksestäni. Sanon paljon tyhmiä juttuja, enkä ota itseäni liian vakavasti.  En ole varma, olenko sanonut missään suoraan, että minulla olisi pieni penis, ja jos olen, niin se ei ole yllättävää, sillä osaan olla välillä todella lapsellinen ja sanon tosi tyhmiä juttuja, mies naureskeli.

Katso haastattelu alta kokonaisuudessaan. Vyönalusjuttujen lisäksi laulaja pohti muun muassa musiikkibisneksen muutosta ja kokemuksiaan Suomesta:

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat