Tanssimusiikin huippunimiä tulossa kesällä Suomeen!

17.02.2014 21:49 -

Austraalialainen Knife Party tulee esiintymään kesällä Suomessa kahdesti. Weekend-festivaaleilla tämä duo pääsee jakamaan lavan elektronisen musiikin huipuartistin Deadmau5 kanssa. 

Kahden Pendulum-jäsenen perustama Knife Party on kerännyt suosiota maailmanlaajuisesti. Yhtyeen kovimpia hittejä ovat mm. Swedish House Mafian kanssa tuotettu Antidote sekä Internet Friends ja Bonfire. Yhtyeen ensimmäistä 100% No Modern Talking-EP:tä on ladattu yli 500 000 kertaa ja youtubessa Internet Friends-kappale on kerännyt yli 17 miljoonaa soittokertaa.

Provinssirock tiedottaa Knife Partyn esiintyvän Seinäjoella 27.-28. kesäkuuta. Esiintymispäivä tarkentuu helmikuun loppupuolella. Tarkemmat tiedot esiintyjistä löydät tästä


Knife Party esiintyy myös Helsingin Kyläsaaressa Weekend-festivaaleilla. Deadmau5 saapuu esiintymään samoille festivaaleille. Suureen hiirenpäähän keikoilla pukeutuva DJ-tuottaja on haluttu esiintyjä ympäri maailman, ja hänen tuotantohistoriansa sisältää omien soolokappaleidensa lisäksi lukuisia yhteistuotantoja mm. Kaskaden, Knife Partyn, Pendulumin ja Wolfgang Gartnerin kaltaisten supertähtien kanssa. Tutustu Weekend-festivaalien tarjontaan.

Kilpailut

Uusimmat