Kauniit ja rohkeat -sarjan faneille iloisia uutisia: Taylor palaa takaisin

29.01.2014 07:31 -

Taylor tekee paluun! Suositun saippuasarjan tiedottaja on vahvistanut iloisia uutisia kaikille Kauniit ja rohkeat -faneille. Näyttelijä Hunter Tylo on takaisin!

Tämä tarkoittaa siis tohtori Taylor Hayes Forresterin paluuta. Yhdysvalloissa hänet nähdään tv-ruuduissa 28. helmikuuta lähtien.

Taylor Hayes Forresterin viimeinen jakso Kauniissa ja rohkeissa nähtiin Suomessa keskiviikkona 27 marraskuuta. Nyt jännitetään, kuinka ja miten palaa tällä kertaa juonikuvioihin mukaan!

Taylor on muun muassa rakastunut psykiatriapotilaansa mieheen Ridgeen, joutunut pidätetyksi, miltei kuollut lento-onnettomuudessa ja menettänyt muistinsa, sairastunut tuberkuloosiin ja melkein kuollut synnyttäessään kaksosia.

Tayloria on myös ammuttu - mutta kolme vuotta myöhemmin selvisi, että Taylor olikin hengissä herättyään koomasta. Muiden näkemä ruumis olikin ollut vahanukke. Prinssi Omar Rashid (Kabir Bedi) oli kidnapannut Taylorin.

Kun Hunter Tylo palasi sarjaan, oli kyseessä suuri salaisuus. Tylo saatettiin salassa kuvausstudioille ja sieltä pois kahden kuukauden ajan, jotta paluu ei selviäisi kenellekään.

Taylor on mennyt sarjassa naimisiin seitsemän kertaa - joista kolmesti Ridge Forresterin kanssa. Näiden avioliittojen lisäksi Soaps-sivusto on listannut seitsemän muuta suhdetta, joista peräti neljä on päätynyt kihlaukseen - kahdesti myös Ridgen velipuolen Thornen (Winsor Harmon) kanssa.

Suomessa Kauniit ja rohkeat -sarjaa voi seurata arkisin MTV3-kanavalla.

Kilpailut

Uusimmat