Antonio Flores kommentoi kahakkaan joutumistaan laivalla - lue vastine sanasta sanaan

16.01.2014 09:34 -

Antonio Flores ystävineen vietti muutaman tunnin Cinderellan putkassa 27.-28.12. välisenä yönä tanssilattialta vahingossa alkaneen ja nopeasti eskaloituneen kahakan johdosta. Asiasta uutisoi 7 päivää -lehti.

Toisin kuin Seiskan jutusta voisi päätellä, Antonion tanssipari oli hänen hyvä ystävänsä ja kahakka ei ollut pelkästään Antonion ja kahden tuntemattomaksi jääneen naisen välinen, vaan siihen osallistui joukko ihmisiä, Antonion lähettämässä tiedotteessa korjataan uutisointia.

Ohessa Antonion henkilökohtainen viesti tapahtuneesta:

Uusimmassa Seiskassa (16.1.) on juttu laivaristeilyllä joulun ja uudenvuoden välillä sattuneesta väkivaltaiseksi muuttuneesta tilanteesta, jossa olin osallisena. Olen äärimmäisen pahoillani tapahtuneesta. Tiedän, ettei missään tilanteessa pitäisi provosoitua. 

Tilanne alkoi vahingossa tanssilattialla ja kärjistyi nopeasti, ja omatkin tunteeni kuohahtivat. Ystäviäni riensi apuun, ja se vain pahensi tilannetta.

Pyydän näin julkisesti anteeksi kahakan toiselta osapuolelta, ja uskon oppineeni läksyni. Kiitän myös laivan henkilökuntaa ripeästä ja asiallisesta puuttumisesta tilanteeseen. Keskustelimme tapahtuneesta myös Pekan kanssa heti risteilyltä palattuani. 

En kykene liiaksi korostamaan sitä kuinka pahoillani tapahtuneesta olen. En voi hyväksyä omaa tapaani reagoida tilanteessa ja aion hankkia apua, jotta jatkossa osaan reagoida toisin.

Toivotan kaikille hyvää alkanutta vuotta ja rauhallisempia tanssiparketteja.

Antonio Flores

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat