One Direction yllätti suomalaiset faninsa kesken lähetyksen: "How do you do in Finland?"

25.11.2013 07:49 -

Suomalaiset One Direction fanit saivat kokea jymy-yllätyksen varhain sunnuntai-aamuna, kun poikabändi otti heihin yhteyttä maailmanlaajuisessa 1D Day -livestreamin välityksellä.

One Direction juhlistaa erikoislähetyksellä uutta albumiaan Midnight Memories. 1D Day lähetys on ollut nähtävillä ympäri maailmaa 7 tunnin ajan, jolloin yhtye on esiintynyt, hullutellus ja esitellyt tuotantoaan.



Mukana lähetyksessä ovat olleet lukuisat musiikin- ja viihteen supertähdet, jotka ovat tuoneet esille viisikon monia puolia ja lahjakkuutta.

Fanit ympäri maailmaa ovat valmistelleet lähetykseen omia yllätyksiään, videoita ja tervehdyksiä, joita One Direction on käynyt läpi jatkuvasti streamissa.



Suomalaiset fanit pääsivät nauttimaan yhtyeen huomiosta erityisellä tavalla, sillä One Direction otti yhteyttä Helsinkiin, jonne fanit olivat kokoontuneet seuraamaan lähetystä.



Taava ja Tuuli Niemelä Kotkasta olivat voittaneet kisan ja päässeet sen avulla seuraamaan muiden fanien kanssa One Direction -streamia Helsinkiin Maikkarille. Kuuntele haastattelu:



MTV:n studiolle saapuneet fanit luulivat vain seuraavansa idoliensa erikoislähetystä, kunnes heille selkeni, että pojat ovat heihin yhteydessä. Riemu oli rajatonta!

Kuuntele, miten kaikki tapahtui:



Marja oli se onnellinen Suomesta, joka pääsi välittämään fanien ja koko Suomen terveiset One Directionille. Kuuntele Marjan tunnelmat heti tapahtuneen jälkeen:



Suomesta oli aiemmin lähetetty erityinen fanien tekemä kirja bändille, jota One Directionin pojat selailivat lähetyksessä.

"How do you do in Finland? You good? You´ve been enjoy 1D Day?", yhteen Zayn Malik ja Liam Payne kysyivät.

Poikabändi kiitti lopuksi kaikkia suomalaisia ja kehui kovasti saamaansa lahjaa!







Kuvat: Shutterstock, Radio Nova, Screensnap Youtube)

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat