Haloo Helsingin kiitos faneille: Muhkea platinapainos menestyslevystä kaupoissa!

22.11.2013 15:10 -

Haloo Helsinki! julkaisi viime helmikuussa neljännen albuminsa Maailma on tehty meitä varten. Albumi myi alkusyksystä platinalevyyn oikeuttavan määrän, yli 20 000 kappaletta! Nyt levystä on julkaistu platinaversio!

Paketti pitää sisällään kolme julkaisematonta kappaletta: Sun kanssas pakenen, Lehdet kellastuu ja JuoskaaJuoskaa on täysin uusi kappale. Levyn mukana tulee myös DVD, joka sisältää noin 30 minuutin dokumentin haastatteluineen kesästä 2013 ja noin tunnin mittaisen kesän festarikeikkasetin (YleX Pop, Ruisrock, Ilosaarirock, Rock the Beach ja Qstock). Mukana on myös Huuda!-, Vapaus käteen jää- ja Maailma on tehty meitä varten -musiikkivideot.

Haloo Helsinki! teki uuden levyn myötä myös radiohistoriaa, sillä se on ainoa artisti Suomessa jonka neljä peräkkäinjulkaistua radiosingleä ovat kivunneet radiolistan ykköseksi (Jos mun pokka pettää, Huuda!, Vapaus käteen jää, Maailma on tehty meitä varten).

Albumin toinen single Vapaus käteen jää on myynyt kultalevyyn oikeuttavan määrän, yli 5000 kappaletta. Levyn uusin single on Carpe Diem.

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat