Indican rankka levytysprosessi tuottaa tulosta: Tältä kuulostaa uutuuskappale

22.11.2013 13:35 -

Platinaa ja kultaa aikaisemmilla levyillään myynyt Indica julkaisee samaan aikaan suomen- ja englanninkieliset levyt Akvaario ja Shine.

Indica on julkaissut ensimmäisen englanninkielisen singlen A Definite Maybe. Suomenkielisen albumin ensimmäinen single Älä kanna pelkoa, julkaistaan 29. marraskuuta.

- Olemme äärimmäisen onnellisia saadessamme ilmoittaa, että julkaisupäivä Indican uudelle albumille on viimeinkin lyöty lukkoon! Akvaario -nimeä kantava albumi ilmestyy 24. tammikuuta. Olemme saaneet lukemattomia yhteydenottoja ja toiveita suomenkielisen materiaalin julkaisusta, joten päätimme julkaista kyseisen levyn myös suomeksi. Suomalaiselta versiolta löytyy myös pari akustista versiota kappaleista, yhtyeen solisti Jonsu kertoo.

- Vastoinkäymisiltä ei olla vältytty. Toisinaan tuntui, että mitkään aikataulut ja varsinkaan budjetit eivät pitäneet ja toisinaan projekti eteni kuin siivillä. Monikaan meistä ei säästynyt lahjakkaan ja ihanan tuottajamme Roland Sprembergin (A-ha ja Ville Valo & Natalia Avelon) välillä hyvinkin teräviltä kommenteilta, mutta Roland myös sai monet meistä tekemään töitä enemmän kuin olisimme koskaan kuvitelleet. Oli upeaa ja kasvattavaa työskennellä yhdessä ja voin vannoa, että koko tunteiden kirjo käytiin läpi laidasta laitaan. Sekä parhaat hetket yhdessä, että hetket jolloin mietimme jatkammeko enää koskaan musiikkin tekoa koettiin tämän levyn aikana, Jonsu jatkaa.

Indica on julkaissut urallaan viisi levyä: Ikuinen virta (2004), Tuuliset tienoot (2005), Kadonnut puutarha (2007), Valoissa (2008) ja Nightwishin Tuomas Holopaisen tuottama A Way Away (2010).

Indican muodostavat Johanna 'Jonsu' Salomaa, Heini Säisä, Sirkku Karvonen, Jenny Julia ja Laura Häkkinen.

Kuuntele Indican englnninkielinen uutuuskappale A Definite Maybe:



(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat