Jo 70-luvulla uransa aloittanut Maarit Hurmerinta julkaisee uuden albumin perjantaina

24.10.2013 20:58 -

Perjantaina 25. lokakuuta julkaistava levy on ensimmäinen uusi pitkäsoitto, sitten vuoden 2008 julkaistun Kun yö saapuu -albumin. Se on järjestyksessään hänen 18. albuminsa ja tämän lisäksi on julkaistu muutama kokoelma -sekä yksi live-levy.

Debyyttialbuminsa Maarit vuonna 1973 julkaissut laulajatar on lähes koko hienon ja pitkän uransa aikana tehnyt yhteistyötä aviomiehensä ja kitaristin Sami Hurmerinnan kanssa.

- Tämä on ollut hyvin monivaiheinen projekti, mutta olen enemmän kuin onnellinen tästä koko ryhmästä, joka on ollut vaikuttamassa lopputulokseen. Ihana bändi, jousiryhmä, puhaltajat ja kuoro, Maarit kommentoi uutta levyään.

Maarit vastaa pääosin albumin kappaleiden sävellyksistä miehensä Samin kanssa. Tekstityspuolella mukana ovat Maaritin lisäksi olleet Maija Vilkkumaa, Heikki Salo, Timo Kiiskinen, Tuure Kilpeläinen ja Kaija Pispa.

Miten elämästä kertoisin –kappalejärjestys

Mä en vaadi – Kun minä itkin – Kielonmarja – Anna – Räntäsade – Joidenkin kaa – Palmikko – Miten elämästä kertoisin – Luxembourgin puisto – Villiviini – Mitä käykin

Maarit on syksyn aikana kiireinen paitsi uuden levyn ja sen kiertueen, mutta myös Vain elämää -ohjelman toisella tuotantokaudella.

Albumin julkaisukonsertti on lauantaina 26. lokakuuta Helsingin Savoy-teatterissa. Konserttikiertueen muut päivämäärät ja paikkakunnat:

31.10 Järvenpää-talo, Järvenpää
01.11 Kulttuuritalo Virta, Imatra
23.11 Musiikkikeskus, Kuopio
27.11 Stoa, Helsinki
07.12 Tampere-talo, Tampere
08.12 Mikael, Mikkeli
13.12 Sibeliustalo, Lahti

Maaritin Kotisivut
Maarit Facebookissa

Kilpailut

Uusimmat