Janna Hurmerinnalta suomenkielinen albumi - kuuntele ensimmäinen single

22.10.2013 08:52 -

Jannan vahvaa tulkintaa ja upeaa esiintymistä on kuultu Suomessa – ja Suomen ulkopuolellakin englanninkielisillä levyillä sekä keikoilla ja erilaisissa yhteistyökuvioissa.

Keväällä ilmestyvän uuden albumin suomenkielinen moderni pop-soundi paljastaa artistista uuden puolen. Albumin tuottajina toimivat Henkka Lanz/MGI ja Simo Reunamäki.

Esimakua tulevasta antaa Sä et ole hullu –sinkku, joka julkaistiin perjantaina 18.10. Biisin ovat Jannan kanssa kirjoittaneet Saara Törmä ja Aku Rannila.

- Mulla oli ajatus, että haluan tehdä tästä aiheesta kappaleen. Me pidettiin Saaran ja Akun kanssa biisisessio ja biisi syntyi nopeasti. Aamulla ei ollut kuin idea aiheesta, josta halutaan kirjoittaa ja illalla sävellys ja sanoitus sekä ensimmäinen demo olivat valmiina. Saara keksi tuon Sä et ole hullu -lainin ja siitä se sitten alkoi muotoutua. Aihe ei ole ehkä ihan tavanomaisin laulunaihe, mutta sellainen, josta todellakin pitää tehdä biisejä. Lohdutus ja vaikeassa tilanteessa läheisiään komppaaminen ovat todella tärkeäitä juttuja, Janna kertoo kappaleesta.

Irlannissa kuvatun videon on ohjannut Mikko Harma.

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat