Tarja Turunen mukana Within Temptation -yhtyeen uudella singlellä - katso video

30.09.2013 12:47 -

Suosittu hollantilaisyhtye Within Temptation julkaisi 27. syyskuuta EP-levyn Paradise (What About Us?), kappaleella vierailee Tarja Turunen.

Within Temptationin karismaattinen laulaja Sharon den Adel duetoi nimikappaleella Tarja Turusen kanssa.

Idea yhteistyötä Tarjan kanssa syntyi singleä työstäessä. Yhtyeen mielestä eeppisen voimakas kappale sopisi hyvin Tarjan klassisesti koulutetulle äänelle – ja duettona siitä saisi hyvin erityislaatuisen. Tutustumisen jälkeen yhteistyö oli hyvin luontevaa ja kokemus palkitseva molemmille osapuolille.

Nimikappaleen lisäksi EP tarjoaa faneille mahdollisuuden kuulla maistiaisia tulevalta albumilta biisien Let Us Burn, Silver Moonlight ja Dog Days demoversioiden muodossa. Vaikka kyseiset kappaleet eivät ole vielä lopullisessa muodossaan, niiden voimakas energia välittyy hyvin.
Sinfonista rockia soittavan Within Temptationin kuudes albumi julkaistaan tammikuun lopussa 2014.

Within Temptation aloittaa maailmankiertueensa Suomesta

Yhtye konsertoi Helsingin Kaapelitehtaalla 26. helmikuuta 2014. Liput tapahtumaan tulevat myyntiin perjantaina 20. syyskuuta (www.tiketti.fi ja www.lippupiste.fi).

Vuonna 1996 perustettu yhtye on myynyt tähän mennessä maailmanlaajuisesti yli kolme miljoonaa albumia ja heidät on palkittu lukuisilla platina- ja kultalevyillä. Menestyksekäs ura käsittää lisäksi useita loppuunmyytyjä Euroopan-kiertueita sekä esiintymisiä täysille saleille niin Yhdysvalloissa, Etelä-Amerikassa kuin Japanissakin.

Kilpailut

Uusimmat