Suomirockin jättiläinen Kolmas Nainen tekee paluun - katso uusi Me ollaan ne -musiikkivideo

13.09.2013 13:11 -

Legendaarinen suomirockyhtye Kolmas nainen julkaisee uuden albumin 25. lokakuuta 2013. 

Tulevan levyn ensimmäinen single ”Me ollaan ne” on lämminhenkinen kuvaus pitkästä ystävyydestä. Single ja kappaleesta tehty video julkaistaan tänään 13. syyskuuta.

Viime vuoden lopulla Kolmas nainen kokoontui uusien kappaleiden äärelle, ja miehet totesivat että tämähän maistuu taas. Yhtyeen yhdeksäs studioalbumi Me ollaan ne äänitettiin kokoonpanon vanhalla kotiseudulla Alavudella. Rouhevan kitaramusiikin ystäville suunnatun levyn on tuottanut yhtye yhdessä Mikko Karmilan kanssa.

Yhtyeen hyvästä yhteishengestä kertoo paljon se, että kuusimiehinen kokoonpano on tällä hetkellä sama kuin 30 vuotta sitten, kun Kolmas nainen aloitti pitkän ja menestyksekkään taipaleensa. Lukuisat kaikkien tuntemat radiohitit ja kattavat kiertueet toivat huikean suosion ja yhtye palkittiin vuosien saatossa useilla jalometallilevyillä. Kolmas nainen -yhtyeen sävelkynä on pysynyt terässä ja juurevat kappaleet puhuttelevat edelleen. Edellinen albumi, vuonna 2009 julkaistu, ”Sydänääniä”, debytoi albumilistan ykkösenä ja levy on myynyt lähes platinaa.

Yhtyeen keulakuva, laulaja-lauluntekijä Pauli Hanhiniemi, on mukana Nelosen huippusuositussa "Vain elämää" -ohjelmassa. Vain elämää -sarjan toinen tuotantokausi alkaa 4. lokakuuta.

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat