Von Hertzen Brothers julkaisee uuden singlen - mukana myös ainutlaatuinen Queen-cover

26.08.2013 19:03 -

Von Hertzen Brothersilta uusi sinkku Coming Home. Singlellä mukana myös Nova Stagella taltioitu Queen-cover Don't Stop Me Now.

Von Hertzen Brothersin Nine Lives albumin uusi sinkkuirroitus on Coming Home. Sinkku julkaistaan viiden kappaleen erikoisversiona 30.8. ja se on saatavilla kansainvälisesti. 

1. Coming Home (Remastered Radio Edit)
2. Writings on the Wall
3. Time & Summer
4. Coming Home (Remastered album version)
5. Don't Stop Me Now - Live at Radio Nova Stage

- Jos ihmiselämää ajattelee kliseisesti virtana jota jokainen purrellaan alaspäin seilaa ja loppujen lopuksi päätyy mereen, niin tää biisi on se näennäisesti yllättäen mutkan takaa ilmestynyt Niagara. Ja se hetki kun putouksen harjalla vielä huomaa jonkun aivolohkon uskottelevan itselle että paluu entiseen olisi mahdollista. Vaikka mikään ei tule olemaan entisellään. Koskaan, yhtye kertoo kappaleesta.

Sinkkujulkaisua vauhdittaa yhtyeen itsensä ideoima action-henkinen video. Videon ensi-ilta toteutetaan yhteistyössä Suomen Samsungin kanssa torstaina 29.8. klo 12 Samsungin sosiaalisten medioiden ja verkkosivujen kautta.

Englannissa video nähdään ensi kertaa Classic Rockin Prog lehden verkkosivulla klo 10 paikallista aikaa.

Videon on ohjannut Kie Von Hertzen.

- Videossa haettiin mm Danny Boilen, David Lynchin, Tarkovskin, Miyazakin, Kaurismäen ja Spede Pasasen hengessä reipasta puolisurrealistista takaa-ajotunnelmaa. Yritimme myös tehdä videolla kunniaa Sompasaarelle, Hgin ytimessä sykkivälle ainutlaatuiselle ja Berliini-henkiselle "NoMansLandille", joka tällaisenaan on kohta kadonnut historiaan epämääräisenä joutomaana juuri ennen uuden asuinalueen valmistumista. Asuimme alueella viikon keikkabussissamme ja sen viehätys alati muuttuvana ja mitä erilaisinta, välillä aika hämärääkin jengiä puoleensa vetävänä "kaupungin sokeana pisteenä" vaan kasvoi! Esim paikalla pyörivät, kaikenlaisia kuolemantemppuja moottoripyörillään tekevät nuoret käsikirjoitettiin välittömästi mukaan videon juoneen.

Videon juonta hän valaisee näin:

- Veljekset pakenevat riivattuina ja henkensä edestä mustia kultanaamioisia haamuja halki aution laitakaupungin. Konttiin rakennettu Ihana-kahvila toimii kohtauspaikkana. Rumpali Kaakkurinniemi on kieron Sheik-Juhan (kosketinsoittaja) kidnappaama. Ilmassa on petoksen henkeä suuntaan jos toiseen…Kohtaavatko riivatut noutajansa, vai onko voima puolellaan?

Von Hertzen Brothers nauttii laajaa kansainvälistä arvostusta, josta viimeisimpinä huomionosoituksina ovat tuoreet ehdokkuudet arvostetuissa alan äänestyksissä. Von Hertzen Brothersin Nine Lives albumi on ehdolla vuoden parhaaksi rock-albumiksi kansainvälisesti merkittävän Classic Rock lehden äänestyksessä. Kovassa sarjassa muita kilpakumppaneita ovat mm. Queens of the Stone Age, David Bowie, Stevie Wilsons, Black Sabbath ja Rival Sons.

Samoin tämän vuoden Progressive Music Awards –kategorioissa yhtyeellä on kaksi ehdokkuutta, jotka julkistetaan 3.9. palkintogaalassa Lontoon Kew Gardensissa, johon myös veljekset osallistuvat:
Anthem Of The Year – Flowers And Rust
Breakthrough Artist Of The Year – Von Hertzen Brothers

Yhtye nähdään syksyn mittaan keikoilla Suomessa ja Brittein saarilla:
Not Coming Home Tour - Autumn 2013:
23.08. Hopealyhty, Hyvinkää
24.08. Naantalin Kaivohuone, Naantali
04.10. Finlandia-klubi, Lahti
05.10. Stoppari On the rocks, Mikkeli
11.10. The Circus, Helsinki
12.10. Hamburger Börs, Turku
18.10. King Tut’s, Glasgow, United Kingdom
19.10. Duchess, York, United Kingdom
20.10. Globe, Cardiff, United Kingdom
22.10. NQ Live, Manchester, United Kingdom
24.10. The Foundation, Milton Keynes, United Kingdom
25.10. Garage, London, United Kingdom
26.10. Eric’s Live, Liverpool, United Kingdom
27.10. Robin 2, Wolverhampton, United Kingdom
08.11. Lutakko, Jyväskylä
09.11. Yo-talo, Tampere
15.11. 45 Special, Oulu
16.11. Henry´s Pub, Kuopio
29.11. Old Cock, Lappeenranta
30.11. Suisto-klubi, Hämeenlinna
7.12. Planet Rockstock, Great Yarmouth
13.12. Himos Areena, Jämsä
14.12. House of Rock, Kouvola

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat