73-vuotias megatähti miettii vielä paluuta liveyleisön eteen: Vähemmän villiä tanssia?

25.08.2013 22:51 -

Kahdeksankertainen Grammy-voittaja Tina Turner nähdään Oprah Winfreynerikoishaastattelussa syyskuussa Oprah's Next Chapter-tv-ohjelmassa. 73-vuotias Turner puhuu haastattelussa elämästään Sveitsissä, tuoreesta avioliitostaan, sekä monien odottamasta aiheesta: Palaako hän vielä esiintymään?

Tina Turnerin viimeisin kiertue nähtiin vuonna 2009, jolloin hän konsertoi peräti 90 kertaa ympäri maailmaa ja juhlisti samalla 50 vuotta kestänyttä uraansa.

Haastattelussa Turner myöntää, ettei viimeisin kiertue ollut "vaivatonta"  ja hän joutui lepäämään päivät, jotta pystyi esiintymään illalla hyvin energisen shownsa läpi.

Tina Turner kertoo haastattelussa, että hän lähes kyllästyi laulamaan ja tanssimaan, korostaen miten tietyt kappaleet showssa koettelivat häntä enemmän, kuin toiset.

Turner paljastaa Oprahin haastattelussa, että mikäli hän joskus päättää palata esiintymään liveyleisön eteen, hänen täytyy luoda kokonaan toisenlainen, yleisön hyväksymä show. Ehkä se tarkoittaa vähemmän Turnerin villiä tanssia korkokengissä, mikä on ollut Tinan vahva tavaramerkki, lyhyiden hameiden ohella?

Katso tyylinäyte Tina Turnerin livekunnosta vuodelta 2009:



Tina Turnerin haastattelu nähdään Yhdysvalloissa 8. syyskuuta.

(Radio Nova, Billboard.com)

Kilpailut

Uusimmat