Onko 64-vuotiaalla Ozzylla varaa kuittailla Black Sabbath –rumpalille? ”Hän näytti ihan vanhukselta”

14.08.2013 16:15 -

Tänä vuonna 65 vuotta täyttävä Ozzy Osbourne valottaa jälleen syitä siihen, miksi alkuperäinen Black Sabbath –rumpali Bill Ward ei ole mukana yhtyeen nykykokoonpanossa.

Black Sabbath ilmoitti loppuvuodesta 2011 palaavansa jälleen alkuperäisellä kokoonpanollaan, mutta myöhemmin selvisi, että rumpali Bill Ward ei olisikaan mukana porukassa.

Wardin itsensä mukaan poisjäännin syynä olivat muun muassa sopimusristiriidat, kun taas Ozzy Osbourne kertoo tuoreessa Classic Rock –lehden haastattelussa, että yksi syy rumpalin poisjääntiin oli taloudellisten kiistojen lisäksi myös tämän heikko kunto.

- Fakta on se, että rumpalin homma on bändissä fyysisesti vaativin. Kun Bill saapui paikalle, hän näytti aivan vanhukselta. En usko, että hänellä olisi voimaa soittaa yli tunnin pituista keikkaa.

- Bill on saanut sydänkohtauksen ja jos minulle olisi käynyt niin, niin olisin päättänyt, että pudotan painoa. Minä näen paljon vaivaa ja kuntoilen hurjasti. Tyyppi, joka on istunut perseellään syöden huonosti ei voi olettaa vain saapuvansa paikalle, ja tienaavansa yhtä paljon kuin muut tyypit. Se on järjetöntä.

Ozzyn kommentit ovat herättäneet vilkasta keskustelua fanien keskuudessa – ei vähiten siitä syystä, ettei laulaja itsekään ole suoranaisesti enää mikään nuorukainen. Kuten aiemmin uutisoimme, myös Osbournen oma suoritus parastaikaa käynnissä olevalla Yhdysvaltain-kiertueella on kirvoittanut kärkkäitä arvioita.

Wardin tilalla alkukesästä ilmestyneellä Black Sabbathin 13-levyllä rumpuja soittaa muun muassa Rage Against The Machine- ja Audioslave-yhtyeissä vaikuttanut Brad Wilk. Kiertueella tonttia vuorostaan hoitaa aiemmin Ozzy Osbournen soolobändissä soittanut Tommy Clufetos.

Black Sabbath konsertoi Helsingin Hartwalla Areenalla marraskuussa.

(Radio Nova, Classic Rock)

Kilpailut

Uusimmat