Huippusuosittu musikaalisarja Glee vaihtaa Suomessa uudelle kanavalle - tulossa jo neljäs tuotantokausi

13.08.2013 17:20 -

Maailmanlaajuiseksi menestysohjelmaksi muodostunut Glee, jatkuu neljännen tuotantokauden jaksoin uudella kanavalla ja uudella ohjelmapaikalla. Jatkossa sarjaa seurataan 7.9. alkaen AVAlla lauantaisin klo 20.00.

Glee? on yhdysvaltalainen musikaalia, draamaa ja komediaa yhdistelevä televisiosarja, jota on tuotettu vuodesta 2009 alkaen. Sarja kertoo ohiolaisen high schoolin epäsuosituimmista oppilaista, jotka pyrkivät etsimään omaa identiteettiään ja toteuttamaan unelmiaan koulun showkuorossa.

Glee - neljäas tuotantokausi

Gleen neljäs tuotantokausi on uusi alku monelle sarjan keskeiselle hahmolle. Tarina lähtee liikkeelle New Yorkista, jonne Rachel (Lea Michele) on muuttanut saatuaan opiskelupaikan arvostetusta NYADA:sta eli teatteritaiteeseen erikoistuneesta yliopistosta. Karu arki tulee vastaan pikimmiten, kun vaativa ja tyly tanssinopettaja Cassandra July (kuuden jakson verran sarjassa vieraileva Kate Hudson) palauttaa hänet maanpinnalle. Mutta ehkä komea ja charmantti koulukaveri Brody (Dean Geyer) tuo vähän piristystä opiskeluihin?

Uusia keskeisiä hahmoja ovat ilkeän Susanin (Jane Lynch) cheerleader-joukkoon liittynyt Kitty (Becca Tobin) sekä kuoroon halajavat, suloinen Marley (Melissa Benoist) ja Puckin kipakka velipuoli Jake (Jacob Artist).



Kauden aikana sarjassa nähdään Kate Hudsonin lisäksi myös muita nimekkäitä vierailevia tähtiä. Sarah Jessica Parker tekee paluun televisioon ensimmäistä kertaa sitten Sinkkuelämää-sarjan. Hän näyttelee sarjassa Vogue-lehden voimanaista Isabelle Wrightia kolmessa jaksossa. Koko tuotantokausi on 22 jakson mittainen.

Glee AVAlla 7.9. alkaen lauantaisin klo 20. Sarja on katsottavissa Katsomossa 7 vuorokauden ajan tv-esityksestä.

Kilpailut

Uusimmat