Raskaana oleva Fergie julkaisi uuden musiikkivideon: Näyttää paremmalta kuin aikoihin!

09.08.2013 00:50 -

Raskaus pukee selvästi Fergietä, joka näyttää tyrmäävän upelta uudella musiikkivideolla A Little Party Never Killed Nobody (All We Got).   Kappale löytyy Great Gatsby (Kultahattu) -elokuvan soundtrack-albumilta.

Biisistä ei kaavailtu alunperin ollenkaan musiikkivideota, mutta sen saaman suuren suosion myötä, kappaleeseen päätettiin kuvattiin video, huolimatta tähden raskaudesta. Fergien kanssa kappaleella laulavat Q-Tip ja GoonRock.

Musiikkivideo liikkuu iloisen 20-luvun tunnelmissa, sen esikuvana olevan elokuvan tavoin. Seksikäs Fergie nähdään videolla miesten piirittämänä, kuvankauniina showtyttönä. Fergien raskaus on tuonut laulajalle kaivattua täyteläisyyttä ja naisellisuutta. The Black Eyed Peas-laulaja näyttääkin paremmalta kuin aikoihin.

The Great Gatsby -elokuva ja sen soundtrack-albumi ilmestyivät aiemmin tänä vuonna. Mukana on musiikkimaailman kovimpia nimet, kuten Fergie, Jay-Z, Beyonce, Emeli Sandé, Lana Del Rey ja Sia.

Fergie julkaisi ensimmäisen sooloalbuminsa, The Dutchess, vuonna 2006. Laulaja on kertonut valmistelevansa parhaillaan toista levyään, joka ilmestynee ensi vuonna.

(Radio Nova, Youtube, Wikipedia)

Kilpailut

Uusimmat