Helsingin Kaisaniemessä komea esiintyjäkaarti maanantaina: Neil Young, Anssi Kela, J.Karjalainen

31.07.2013 22:34 -

Helsingin Kaisaniemessä nautitaan 5. elokuuta tunnelmallista kesäpäivää, jonka tähtenä loistavat kotimaiset kärkinimet, sekä sokerina pohjalla Neil Young & Crazy Horse!

Neil Young on yksi musiikkihistorian vaikutusvaltaisimmista laulaja-lauluntekijöistä joka on tehnyt vaikuttavan uran. Rakastetun muusikin kappaleet Heart of Gold, My my, hey hey, Harvest Moon, sekä Rockin’ in the Free World, ovat klassikoita.

Kaisaniemen konserttilavalla nähdään myös kotimaisen musiikkin kärkinimiä. Suomen suosituimpiin muusikoihin lukeutuva J. Karjalainenon yksi Suomen kaikkien aikojen suosituimpia laulajia, lauluntekijöitä ja oman tiensä kulkijoita. Doriksesta lähtenyt putki on pituudessaan ja laadukkuudessaan hämmentävä: Sekaisin, Mies jolle ei koskaan tapahdu mitään, Telepatiaa, Villejä lupiineja, Kolme cowboyta, Missä se Väinö on?, Laura Häkkisen silmät, Verinen mies ja monet muut hienot laulut ovat kiinteä osa suomalaista äänimaisemaa.

Latebirds All Stars on roots-musiikin klassikoita esittävä suomalainen superkokoonpano. Taiturillisen yhtyeen solisteina nähdään Anssi Kela, Jonna Tervomaa, Tuomo Prättälä ja Tokela.

Kolmatta kertaa järjestettävä Helsinki Classic Festival esittelee rockin klassikkoartisteja sekä kiinnostavia tulokkaita. Alueelle tulee edellisen vuoden tapaan myös penkkejä, jotta tanssimisen ja ystävien tapaamisen lomassa yleisöllä on mahdollisuus levähtää. Istumapaikat ovat numeroimattomia.

AIKATAULU:

Klo 14.00 portit festivaalialueelle avataan

n. klo 16.30 Latebirds All Stars feat. Anssi Kela, Jonna Tervomaa, Tuomo Prättälä, Tokela

n. klo 18.00 J. Karjalainen

n. klo 19.30 Neil Young & Crazy Horse

Annetut soittoajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Yleisöä pyydetään saapumaan hyvissä ajoin. Lisäksi turvatarkastuksiin saattaa muodostua jonoja. Ravintola-alueet, ruokamyyntipisteet ja artistien kiertuetuotemyyntipisteet ovat avoinna heti porttien auettua.

Tapahtuman liput

(Radio Nova, Eastway, Livenation)

Kilpailut

Uusimmat