Studio Killers - Jenny

31.07.2013 11:36 -

Studio Killers on mystinen orkesteri, joka ei paljasta jäsentensä henkilöllisyyttä. Bändin Studio Killers -niminen esikoisalbumi julkaistiin kesäkuussa, ja uusin siltä julkaistu sinkku on nimeltään Jenny.

Studio Killers -bändin ympärillä lepää salaperäisyyden verho. Bändin jäsenten kerrotaan tulevan Englannista, Tanskasta ja Suomesta. Ilmeisesti bändillä on henkilöllisyyden salaamiseen omat hyvät syynsä, sillä musiikista päätellen aivan nuorista ja kokemattomista kavereista ei ole kyse, sen verran ammattitaidolla ja huolella tehdyltä bändin tuotanto kuulostaa. Julkisuuteen on kerrottu ainoastaan, että Studio Killersin kokoonpanoon kuuluu vokalisti ja keulakuva Chubby Cherry sekä dj-tuottajakaksikko Goldie Foxx ja Dyna Mink. Mutta ketä nämä henkilöt ovat?

Studio Killers yhdistelee elektronisia kone-elementtäjä koukuttaviin tanssibiitteihin ja flirttaileviin melodioihin. Musiikin lisäksi yhtyeen tarinaa kertoo vahva visuaalinen maailma, jonka on luonut suomalainen Eliza Jäppinen. Visuaalinen maailma tuli monelle tutuksi esikoissinglen Ode To The Bouncer videon kautta, ja bändiä kutsutaan myös animaatioyhtyeeksi.

Jenny-kappale keinuu kesäisissä ja leppoisissa tunnelmissa yhdistellen eurohaitaria ja elektronisempia soundeja. Kesän lämpö ja aurinkohan tästä välittyy, vaikka jo elokuuta mennään. Biisin keveydestä huolimatta sanoja kuunnellessa kuitenkin huomaa, että biisissä on kyse ystävyyteen liittyvästä ongelmasta:

Jenny, darling, you're my best friend
But there's a few things that you don't know of
Why I borrow your lipstick so often
I'm using your shirt as a pillow case
I wanna ruin our friendship
We should be lovers instead
I don't know how to say this
'cause you're really my dearest friend

Studio Killers on saavuttanut hyviä listasijoituksia jo mm. Tanskassa, Italiassa, Belgiassa, Yhdysvalloissa ja Suomessa. Arvailuja käydään siitä, kuka bändissä on se mahdollinen suomalainen jäsen. Kyllähän tuo Studio Killersin vokalistin heleä laulusoundi voisi olla vaikka Crash-yhtyeestä tutun Teemu Brunilan. Muissa maissa veikataan, että laulaja on kuitenkin nainen. Kuka tietää, vai mitä mieltä olet, kun kuuntelet Jennyn?

 

Kilpailut

Uusimmat