Laulajatähti tuntee sääliä miehiä kohtaan, jotka aikoivat ryöstömurhata hänet

30.07.2013 19:44 -

Brittiläinen soul-laulaja Joss Stone on paljastanut tuntevansa sääliä miehiä kohtaan, jotka jäivät kiinni rysän päältä suunnittelusta ryöstömurhata hänet.

Laulaja kertoo Mail On Sunday Event Magazinen haastattelussa, ettei voi olla ajattelematta miesten äitejä, ja kuinka he ovat reagoineet kuullessaan poikiensa suunnitelmista tappaa maailmalla tunnettu laulajatar kylmäverisesti.

Junior Bradshaw, sekä Kevin Liverpool tuomittiin ja lähetettiin vankilaan keväällä syytettynä suunnitelmista ryöstömurhata Joss Stone ja aiheuttaa hänelle vakavia vammoja.

- Iso osa minusta sääli heitä ja heidän äitejään. Ajattelin, mikä saa ihmisen tekemään jotain niin kauheaa?, Stone kertoo haastattelussa.

- Ajattelin heidän äitejään. Miltä heistä on tuntunut, kun joku on tullut heidän ovelleen ja kertonut: Lapsesi on yrittänyt murhata jonkun? Joss Stone kertasi tuntemuksiaan.

- Halusin kysyä heiltä, miksi? Johtuiko se siitä, että lauloin jotain sellaista, mitä he vihasivat?

Myöhemmin kävi selväksi, että miehet olivat kohdistaneet vihansa laulajaa kohtaan, johtuen hänen suhteestaan kuninkaallisen perheeseen.

Kaksikko pidätettiin lähellä Stonen kotia kesäkuussa 2011. Miehillä oli hallussaan aseita, kuten samuraimiekka, veitsiä ja vasaroita. Heidän suunnitelma oli napata Stone hänen kartanostaan, varastaa hänen omaisuutensa, mestata hänet ja heittää ruumis jokeen.

Kaksikon juoni paljastui, kun naapurit huomasivat epäilyttävät puuhat Stonen talon lähistöllä ja soittivat poliisin paikalle.

Kaksikko sai teostaan elinkautiset tuomiot, joista joutuvat istumaan vähintään 18 vuotta.

Kilpailut

Uusimmat