Helsingin Summer Sound Festival lähes loppuunmyyty - tätä on luvassa!

19.07.2013 23:35 -

Pohjois-Euroopan suurin elektronisen musiikin tapahtuma nähdään Helsingissä 26-28. heinäkuuta. Tapahtuman liput ovat lähes loppuunmyytyjä.

Perjantain ja lauantain päiväliput on jo myyty loppuun, sunnuntain päivälippuja ja kolmen päivän lippuja on vielä rajoitetusti jäljellä.

Tapahtumassa nähdään Suomen suosituimpien elektronisen musiikin kiintotähtien lisäksi kansainvälisiä kärkinimiä ja kiinnostavimpia tulokkaita. Odotetuimpiin nimiin lukeutuvat supersuositusta Swedish House Mafiasta tutut Axwell (SWE) ja Steve Angello (SWE), Knife Party (AU), Hollannin kuumimmat nimet Hardwell (NL) ja ensimmäistä kertaa Suomessa vieraileva Nicky Romero (NL),

Yleisön pyynnöstä lavalla nähdään jälleen Tiësto, sekä comeback-keikalle saapuva pääesiintyjä Faithless (UK). Kotimaisesta kattauksesta elektronisen musiikin ystäviä on kiinnostanut erityisesti DJ Orkidean Ibiza-henkiset Chill Out -tunnelmat.

Kolmatta kertaa tänä vuonna järjestettävä Summer Sound Festival valtaa Helsingin Messukeskuksen 26.-28. heinäkuuta. Messukeskus ja sen ympäristö muuttuvat kolmen päivän ajaksi elektronisen musiikin spektaakkeliksi, jossa massiiviset messuhallit ja pihalle nouseva jättiteltta tarjoavat arvoisensa puitteet maailman DJ-eliitille. 

Viimevuotisesta suosiosta johtuen tapahtuma-alueen kapasiteettia kasvatetaan tänä vuonna ja paikalle odotetaan 30 000 tanssittavan musiikin ystävää.

Tapahtuman liput ovat myynnissä Lippupisteessä ja Tiketissä.

(Radio Nova)

 

Kilpailut

Uusimmat