Will Smithin 12-vuotias tytär aiheuttaa kohua uudella videollaan: Missä menee raja?

10.07.2013 21:31 -

Will Smithin tytär Willow Smith on vasta 12-vuotias, mutta jo kokenut esiintyjä. Hän on näytellyt jo muutamissa elokuvissa ja räppäri Jay-Z:n siipien suojissa hän valmistelee laulajan uraansa. 

Willowin äiti, näyttelijä Jada Pinkett Smith on väittänyt julkisuudessa hiljattain tyttärensä lopettavansa musiikkibisneksessä ja keskittymään olemaan 12-vuotias, mutta mitä tapahtui: Willow julkaisi uuden Summer Fling-singlen videoineen.

Kysymys kuuluu: Eikö 12-vuotiaan pitäisi olla kiinnostunut ihan muista asioista, kuin laulaa kesäromansseista?

Kappaleen musiikkivideo herättää paljon kysymyksiä. Videolla nähdään suhteellisen vähiin vaatteisiin pukeutunut varhaisteini, jolla on kavereina vähintään 30 vuotiaita ystäviä.

Lisäksi kappaleessa lauletaan ja videolla kävellään käsikädessä keskiyöllä rannalla. Yhtälö on outo, eikä varmasti ilahduta monien Willowin fanien vanhempia.

Lisäksi kappale laittaa miettimään, voiko lapsi puhua ja laulaa rakkaudesta ja poikaystävästä jo noin nuorena? Mielipiteitä on moneen suuntaan.

Willow Smith on epäilemättä lahjakas esiintyjä ja laulaja, mutta monien viihdesivustojen mukaan kappale, sanat ja video sopisivat paremmin huomattavasti vanhemmalle laulajalle. 

Katso video, mitä olet mieltä?

Kilpailut

Uusimmat