Viisinkertainen Grammy-voittaja vankilaan: Tarjoilee ruokaa ja tekee maisemointia?

09.07.2013 11:10 -

Lauryn Hill on aloittanut kolmen kuukauden vankeusrangaistuksen suorittamisen, jonka hän sai yli miljoonan dollarin maksamattomista veroista viime vuosikymmenen aikana.

Lauryn Hill viettää kuukautensa ns. avovankilassa, missä asuinolot ovat vapaammat kuin tavallisessa vankilassa. Vankien odotetaan tekevän rangaistuksensa ajan töitä esimerkiksi kunnossapidossa, ruoan jakelussa tai maisemoinnissa.

Lauryn Hill sai tuomionsa maksamattomista veroista, joita hän ei suorittanut vuosina 2005-2007, yli 1,8 miljoonan dollarin tuloistaan. Hill on maksanut ennen tuomiotaan lähes kaikki velkansa, mutta hänelle napsahti silti kolmen kuukauden vankeustuomio ja päälle 60 000 dollarin sakot.

Vankeuden jälkeen tähti on ehdonalaisessa valvonnassa vuoden ajan.

Grammy-palkittu The Fugees-tähti muistetaan erityisesti hiteistään Everything Is Everything, Ex-Factor ja Doo Wop (That Thing). Lauryn on tehnyt pitkään paluuta musiikkibisnekseen, josta hän jättäytyi pois yllättäen lähes 10 vuotta takaperin. Laulajan levyjä on myyty lähes 20 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti.(Radio Nova, Billboard, Wikipedia)

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat