Ozzy Osbourne ei muista 90-lukua: ”Johtuu varmaan kokaiinista”

19.06.2013 14:13 -

Juuri uuden 13-levyn julkaisseen Black Sabbathin nokkamies Ozzy Osbourne ei ole koskaan salaillut ankaraa biletyshistoriaansa. Tuoreessa haastattelussa mies myöntää, ettei muista 90-luvusta mitään.

Hyvän vastaanoton saanut 13-paluualbumi on saanut Osbournen jälleen kertaamaan myös menneitä toilailujaan. Rokkilegendan mukaan paras asia bändin paluussa on se, että levyllä mukana olevat alkuperäisen Black Sabbath -muusikot, kitaristi Tony Iommi ja basisti Geezer Butler ovat vielä elossa muodostaakseen yhtyeen.

- En tiedä muista jätkistä, mutta minulla oli kova yritys päästä hengestäni viinalla vuosikausien ajan. Minulta meni oikeastaan 90-luku kokonaan ohi. Johtuu varmaan kokaiinista, mutta en muista 90-lukua ollenkaan.

Osrbourne oli hiljattain otsikoissa jälleen päihdeongelmiensa takia. Sekoilun tiimoilta vaimo Sharon jätti miehen hetkeksi, joskin palatakseen takaisin tämän luo. Nyt Ozzy kuitenkin kertoo olevansa kuivilla.

- On hienoa ollaan taas raitis – vaikka onhan minulla ollut repsahduksia matkan varrella. En herää aamulla ja halua ensimmäisenä viinapaukkua. En myöskään polta enää tupakkaa. Olemme elossa ja on huomattavasti hauskempaa olla työkavereiden seurassa niin, että tajuat mitä tapahtuu.

Black Sabbath esiintyy Helsingin Hartwall Areenalla 20. marraskuuta.

(Radio Nova, Reuters)

Kilpailut

Uusimmat