Suomalaisvaikutteinen yhtye Yhdysvaltojen Dance-listan ykköseksi!

14.06.2013 13:02 -

Suomalaistaustainen Studio Killers komeilee listakärjessä Yhdysvalloissa. Tämä on ensimmäinen kerta historiassa, kun suomalaisvaikutteinen yhtye on noussut Yhdysvaltojen iTunesin Dance-listan ykköseksi.

Albumi kipuaa myös kovaa vauhtia Yhdysvaltojen iTunesin albumilistalla, ollen tällä hetkellä sijalla 35. Albumi on saanut Yhdysvaltojen iTunesissa pelkästään viiden tähden levyarvioita. Suomessa levy on iTunesin albumilistan 3. sijalla.

Lue myös:

Animaatioyhtye Studio Killers julkaisee viimein esikoisalbuminsa



Studio Killersin esikoissingle Ode To The Bouncer herätti heti julkaisunsa jälkeen suuren yleisön huomion. Eri puolella maailmaa alettiin arvuutella ketkä artistit ovat animaatiohahmojen takama – ja arvuuttelu jatkuu edelleen. Julkisuuteen on kerrottu Studio Killersin kokoonpanoon kuuluvan vokalisti ja keulakuva Chubby Cherry sekä dj-tuottajakaksikko Goldie Foxx ja Dyna Mink.

Yhtye yhdistelee tuotannossaan elektronisia kone-elementtäjä tanssibiitteihin ja melodioihin. Musiikin lisäksi yhtyeen tarinaa kertoo vahva visuaalinen maailma, jonka on luonut suomalainen Eliza Jäppinen.

Ode To The Bouncer -single nousi Hollannissa radioiden soitetuimmaksi kappaleeksi ja singlelistan ykköseksi, minkä lisäksi se komeili korkealla listoilla muun muassa Suomessa, Tanskassa, Italiassa ja Belgiassa. Kappale saavutti suuren suosion myös Yhdysvalloissa, missä esimerkiksi Spin-lehti valitsi sen kesän kahdenkymmenen parhaan biisin joukkoon. Ode To The Bouncerin musiikkivideota on katsottu jo yli 10 miljoonaa kertaa Youtubessa.

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat