American Idol menetti taas kaksi tuomariaan - he ilmoittivat nyt lähdöstään

31.05.2013 09:22 -

American Idol saa seuraavalle kaudelle kokonaan uudistetun tuomariston, sillä kaikki tuomarit ovat ilmoittaneet jättävänsä suosikkisarjan, vain Keith Urbanilta odotetaan varmistusta.

Ohjelman veteraanituomari Randy Jackson ilmoitti aiemmin keväällä vetäytyvänsä ohjelmasta 12. tuotantokauden jälkeen. Nyt lähdöstään ovat ilmoittaneet samanaikaisesti sekä Nicki Minaj, että Mariah Carey.

Molemmat laulaja-diivoista ilmoittivat jättävänsä ohjelman, urakiireisiin vedoten. Nicki Minaj haluaa keskittyä uuden albumin nauhoituksiin, samalla kun Mariah Carey valmistautuu julkaisemaan uutuuslevynsä. Carey ilmoitti lähtönsä yhteydessä suuntaavaansa ensi vuonna maailmankiertueelle.

Neljäntenä tuomarina kuluneella kaudella on nähty country-tähti Keith Urban, joka on myös puhunut jättävänsä pestinsä. Virallista ilmoitusta Urbanin leiristä ei ole toistaiseksi julkaistu.

Mikäli kaikki tuomarit jättävät American Idolin, on sen ainoa alkuperäinen jäsen, juontaja Ryan Seacrest. Hänen uskotaan jatkavan pestissään 13. kaudella.



American Idol on tuottanut valtavan määrän tähtiä, kuten Kelly Clarkson, Carrie Underwood, Daughtry, Fantasia, Ruben Studdard, Jennifer Hudson, Clay Aiken, Adam Lambert ja Jordin Sparks. Tuorein voittaja on tummaääninen Candice Glover, jolle povataan menestyksekästä uraa.

Suomessa sarjaa on voinut seurata Subilla.

(Radio Nova, Americanidol.com, Wikipedia, Sub)

Kilpailut

Uusimmat