Onko tässä tulevan kesän kotimainen kesähitti?

25.04.2013 21:00 -

Tuomas Kauhasen uutuussinglellä vierailee Väinöväinö Kuningasidea-yhtyeestä, joka valloitti viime kesänä Enemmän duoo ku sooloo -hitillään.

27 -vuotiaan Tuomas Kauhasen tulevan albumin uutuussingle Enkeli tuo rennolla reggae-otteellaan kesätunnelmaa. Kappaleella vierailee Kuningasidea –yhtyeen toinen laulaja Väinöväinö. Enkeli  nousi heti julkaisupäivänä iTunes-listan ykkössijalle ja kappaleeseen kuvattu video on kerännyt lähes puoli miljoonaa katselukertaa YouTubessa.

Porvoossa kasvanut ja Helsingissä asuva Tuomas on aiemmin vaikuttanut  Näkökulma ja A04 –kokoonpanoissa ja siirtyi soolouralle viime kesänä 1985 –singlen myötä. Viime syksynä Tuomas Kauhanen julkaisi Miksi naiset rakastuu renttuihin  -kappaleen yhdessä Cheekin ja Elastisen kanssa.  Kauhasen kappaleet ovat keränneet YouTubessa yli 2,5 miljoonaa katselukertaa.

- Aloitin kirjoittamaan Enkeli –biisiä viime vuoden lopussa ja koska olin fiilistelly Kuningasidean levyä, niin musta oli hyvä idea pyytää Väinöä mukaan biisiin. Biisi syntyi tosi vaivattomasti ja kaikki tuntuivat olevan innoissaan. Lähdettiin Barcelonaan kuvaamaan videota ja neljän pitkän kuvauspäivän ja monen kommelluksen jälkeen saatiin video purkkiin. On ollut mahtava nähdä kuinka hienon vastaanoton kappale on saanut, kertoo Tuomas.  

Kilpailut

Uusimmat