Paramoren uusi kokoonpano toimii: Viimeisin albumi samantien maailman listojen kärkeen

20.04.2013 17:12 -

Paramoren 4.4. julkaistu albumi Paramore on noussut yhtä aikaa kahdeksassa eri maassa virallisten albumilistojen ykköseksi. Suomessa sijoitus on toistaiseksi 10.

Paramoren vastajulkaistu nimikkoalbumi on noussut listaykköseksi heti julkaisuviikollaan Yhdysvalloissa, Briteissä, Australiassa, Irlannissa, Meksikossa, Argentiinassa, Brasiliassa ja Uudessa-Seelannissa. Suomessa levy debytoi albumilistan sijalla 10.

Albumilta on julkaistu kaksi singleä: Now sekä Still Into You. Now -kappale on soinut paljon radiossa koko kuluvan vuoden ajan Suomen radiokanavilla. Paramore -albumin on tuottanut Jusin Meldal-Johnson, joka on aikaisemmin työskennellyt artistien kuten Beck, Nine Inch Nails, Tegan and Sara ja M83 kanssa.

Paramore koostuu punatukkaisesta keulahahmosta nimeltään Hayley Williams, basisti Jeremy Davisista ja kitaristi Taylor Yorkista. Albumi on ensimmäinen julkaistu pitkäsoitto uudistuneella kokoonpanolla, veljesten Josh ja Zac Farron jätettyä yhtyeen. Hayley on ollut kuvioissa aina bändin perustamisesta saakka, jo 15-vuotiaasta lähtien.

Yhtye konsertoi Suomessa kesällä osana Rock The Beach -festivaalia 29. kesäkuuta.

Kilpailut

Uusimmat