Disco Ensemblen uudessa videossa juoksennellaan mäkiä ylös alas sukkahousuissa

17.04.2013 16:00 -

Disco Ensemble julkaisee uuden singlen Eartha Kitt syksyllä tulleelta Warriors-albumilta. Single on saanut seurakseen hieman erilaisen videon.

Video on koostettu showpainiin keskittyvästä, osittain dokumentaarisesta Spandex Sapiens -elokuvasta. Elokuva kertoo kanadalaissyntyisestä Michael Majalahden, 40, tarinan. Mies on Suomessa uraa luonut showpainija, joka tottelee näissä piireissä nimeä "Starbuck". Toinen hyvin olennainen henkilö tarinassa on transseksuaalinen Jessica Love, 24, showpainin harrastaja hänkin. Nämä kaksi ovat toistensa ideologisia ja fyysisiä vastakohtia. Elokuva on Oskari Pastilan ohjaama ja sen on määrä valmistua vuoden 2014 aikana.

Eartha Kitt on kolmas single yhtyeen uusimmalta albumilta, Warriors. Levyltä on julkaistu aiemmin kaksi singleä, Second Soul ja Spade Is The Anti-Heart.

EMMA-ehdokkaanakin olleen Disco Ensemblen kevät jatkuu kiireisenä. Uusi levy julkaistiin maaliskuun alussa Saksankielisessä Euroopassa, jossa yhtyeen ensisingle Second Soul on parhaillaan radiosoittosakin. Disco Ensemble nähdään kesällä useilla kotimaisilla ja saksalaisilla festivaaleilla, jonka jälkeen yhtye soittaa mm. kaksi stadionkeikkaa yhdessä saksalaisen Die Toten Hosenin kanssa.

Disco Ensemble on suomalainen Ulvilasta lähtöisin oleva yhtye. Bändi sai alkunsa 1996, kun luokkakaverit Mikko Hakila ja Jussi Ylikoski alkoivat soittaa yhdessä 12-vuotiaina Metallican ja AC/DC:n biisejä. Ensimmäiset live-keikat vedettiin 1997 laulajan ja basistin löydyttyä. Musiikkia tehtiin aluksi nimellä DisCo., mutta vaihdettiin vuosituhannen vaihteessa Disco Ensembleksi pop-yhtye Discon ilmestyttyä kentille, jotta kahta eri bändiä ei sekoitettaisi toisiinsa. Disco Ensembleen kuuluvat Miikka Koivisto (laulu), Jussi Ylikoski (kitara), Mikko Hakila (rummut) ja Lasse Lindfors (basso). Heidän soitetuimpia kappaleitaan ovat mm. Drop Dead Casanova, We Might Fall Apart, Golden Years, Bad Luck Charm ja Second Soul.

Kilpailut

Uusimmat