Elastinen julkaisee uuden sooloalbumin - edellisestä albumista vierähtänyt jo kuusi vuotta

10.04.2013 22:03 -

Elastinen julkaisee uuden sooloalbuminsa Joka Päivä Koko Päivä  26. huhtikuuta. Albumin ensimmäisenä singlenä julkaistiin Iisii alkuvuodesta.

Ahkeran keikkailun ja televisiotöiden ohella Elastinen on valmistellut kaikessa hiljaisuudessaan neljättä pitkäsoittoaan. Artisti on palannut juurilleen ja tuottanut uuden sooloalbuminsa kokonaan itse. Huhtikuussa julkaistava levy tuo esiin Elastisesta myös herkemmän puolen. Elastinen kertoo halunneensa kokeilla omia rajojaan musiikintekijänä ja näyttää oman monipuolisuutensa muusikkona myös suurelle yleisölle. Albumilla on mukana useita artistivierailijoita, kuten Jontte Valosaari, Timo Pieni Huijaus sekä Uniikki.

- Albumia tehdessä oli vapautunut tunnelma, tein suurimman osan biiseistä omissa oloissani iltaisin muiden lähdettyä kotiin. Yhdistelin rohkeasti vaikutteita ja fiiliksiä levyhyllystäni ja sotkin kaiken omanlaisekseni soundiksi. Tulkinta vaihtelee jopa lennosta räpin ja laulun välillä. Kirjoitan myös aiempaa avoimemmin omista ihmissuhteistani. Olen todella tyytyväinen levyyn, Elastinen kertoo.

Elastisen kanssa paljon aikaa viettänyt, rap-duo Fintelligensin toinen puolikas Iso H kuvailee miehen levyä hänen tähän asti kypsimmäksi ja musikaalisimmaksi.

- Joka Päivä Koko Päivä -levyllä hän uskaltaa näyttää itsestään uusia, henkilökohtaisempia puoliaan. Ja vaikka meno on välillä hiukan sulavampaa, mukana on tietysti tiukkaa räppäämistä, sitä mikä tekee Elastisesta Elastisen, Iso H tarkentaa.

Levyjulkkareita vietetään Helsingin The Circuksessa vappuaattona 30.4. Keikalla tullaan näkemään osa levyllä vierailevista artisteistakin.

Elastinen

Elastinen on musiikki- ja viihdealan moniottelija, joka oman musiikillisen uransa ohella tuottaa musiikkia myös muille artisteille sekä toimii oman Rähinä Records levy-yhtiön toimitusjohtajana.  Elastisen duo-projekti Fintelligens, toisena jäsenenä Iso H, julkaisi edellisen albuminsa Täytyy Tuntuu 2011. Edellinen sooloalbumi Elastiselta tuli vuonna 2007 kantaen nimeä E.L.A. Kiireisenä artistin pitää koko kevään ja kesän The Voice of Finlandin suorat lähetykset, soolokeikat sekä uudet albumiprojektit. 

Elastisen kevään keikat:

21.04.2013 Summer Up Cruise / Silja Europa, Helsinki
30.04.2013 The Circus, Helsinki
03.05.2013 Senssi, Tampere
04.05.2013 M/S Viking Grace, Turku
10.05.2013 Nightclub Tähti, Oulu
11.05.2013 Dyyni, Kalajoki
17.05.2013 Z-One, Varkaus
18.05.2013 Bepop, Joensuu

Kilpailut

Uusimmat