Charli XCX saapuu Suomeen: Artistin videoita katsottu Youtubessa yli 250 miljoonaa kertaa

08.04.2013 20:44 -

Vain 20-vuotias brittiläinen laulaja-lauluntekijä Charli XCX julkaisee debyyttialbuminsa, True Romance, perjantaina 12.4.

Suomessa Charli XCX:n ensiesiintyminen tapahtuu maanantaina 15.4. Helsingissä Tavastia-klubilla. Samana iltana talossa on toinenkin brittiartisti, Ellie Goulding.

True Romance on tumma, emotionaalinen ja konesävytteinen poplevy, jonka tekoon on osallistunut Charli XCX:n lisäksi kuuluisat nimet kuten Ariel Reichstadt (Usher, Major Lazer, Solange) ja Patrik Berger (Lana del Rey, Robyn). Esikoisalbumilta löytyy esimerkiksi tällä hetkellä artistin soitetuin You - Ha Ha Ha -single, ja Suomessa se julkaistaan 12.4.

Vasta parikymppinen neito on hurmannut suuren yleisön sinkuillaan ja viime vuonna ilmestyneellä EP-levyllään You're the One. Neidon videot ovat keränneet yli 250 miljoonaa katselua Youtubessa, ja hänet on nähty keikkalavoilla mm. Coldplayn, Santigoldin ja Justicen kanssa.

Brittitähtönen tunnetaan myös Icona Popin kanssa I Love It (I Don't Care) -biisistä, joka oli esimerkiksi viikolla 15 Billboard -listan sijalla 24 sekä Spotify Global Top 100 -listan sijalla 29.

Kilpailut

Uusimmat