Children Of Bodomilta uusi albumi: Kymmenen biisin verran aitoa pohjoismaista metallia

19.03.2013 19:00 -

Halo Of Blood -kansikuvan talvinen järvimaisema henkii pohjoismaisuutta ja metallia - taattua "Bodomia".

 Suomalainen metalliyhtye Children Of Bodom on ilmoittanut uuden albuminsa julkaisupäivämääräksi 7.6. Halo Of Blood –albumin kansitaide on kuvittaja Sami Saramäen tekemä. Albumi nauhoitettiin äänittäjä Mikko Karmilan sekä ruotsalaisen tuottaja ja artisti Peter Tägtgrenin kanssa, joka saapui äänityksiin tarkastamaan lauluja ja kosketinosuuksia. Albumi miksataan Finnvox Studioilla.

- Halo Of Blood on Children Of Bodomin kahdeksas studioalbumi, ja uskokaa tai älkää, saimme sen silti kuulostamaan freshiltä ja uudelta pitäen samalla mukana ne elementit, jotka tekevät Children Of Bodomin soundin tunnettavaksi. Albumilta löytyy sekä nopein että hitain biisi, mitä ollaan koskaan tehty, ja sanoituksellisesti sieltä löytyy täysin uusia teemoja. Tässä on kymmenen biisin verran aitoa pohjoismaista metallia, ja nautitpa siitä sitten kädessäsi bissetuoppi tai vesilasi, aivan varmasti viihdyt, yhtyeen keulahahmo, laulajakitaristi Alexi Laiho toteaa.

- Me halusimme siihen talvista maisemaa. Se jotenkin sopii hyvin kuvastamaan albumin musiikillista sekä biisien tekovaiheiden tunnelmaa. Se voisi itse asiassa olla Bodomjärveltä, järvi jäätyneenä, ihmiset jään alla loukussa. Maisema on hyvin suomalainen. Olemme erittäin tyytyväisiä siihen minkälaiseksi Sami sai luotua koko kuvituksen, yhtyeen basisti, Henkka Seppälä, kertoo kansitaiteesta.

Levyjulkkaripäivänä Children Of Bodom heittää keikan Kivenlahtirockissa. Suomen festarikesässä yhtye on kiinnitetty myös Sauna Open Airiin seuraavana päivänä 8.6., Provinssiin 15.6. ja Nummirockiin 20.-22.6. (tarkka päivä ei vielä varmistunut).

Kilpailut

Uusimmat