Piru vieköön, Von Hertzen Brothers vetää loistavan Queen-coverin! Katso!

13.03.2013 18:00 -

Nova Stagella keikan heittänyt Von Hertzen Brothers kiskaisi omien biisiensä lisäksi hienon version Queenin Don’t Stop Me Now –klassikosta.

Perjantaina uuden Nine Lives –albumin julkaiseva yhtye esitti Nova Stagella energisen ja hilpeän tulkinnan Queenin ikivihreästä Don’t Stop Me Now –kappaleesta.

Hertzenien Queen-diggailu ei toki ole ollut mikään salaisuus, bändi muun muassa heitti pari vuotta sitten Helsingin Juhlaviikoilla A Night At The Huvila –konsertin, jossa yhtye esitti yhdessä Rubikin kanssa Queenin materiaalia.

Katso Don't Stop Me Now, sekä koko Nova Stage –keikka haastatteluineen alta:

<cms katsomo 170574 />

Uusi Nine Lives –albumi on bändin viides pitkäsoitto. Aiemmat levyt ovat herättäneet kotimaan lisäksi innostusta myös Suomen rajojen ulkopuolella ja nokkamies Mikko Von Hertzenin mukaan myös uutukaisen tiimoilta ulkomaihin on tarkoitus edelleen panostaa.

- Meillä on tiimi, joka bookkaa meitä eri paikkoihin ja hakee hyviä lämppärikiertueita. Ainut, mikä juuri nyt on varmaa on se, että lähdetään Britteihin ensi kuussa – soitetaan muun muassa Lontoossa ja Walesissa. Britit on se paikka, missä tämän levyn tiimoilta tullaan operoimaan ja sellainen näppituntuma on, että siellä meistä ollaan tällä hetkellä hyvinkin kiinnostuneita.  Se ehkä kielii siitä, että on mahdollista saada hyviä rundeja siellä tämän levyn tiimoilta.

Von Hertzen Brothers on ehtinyt keikkailla jo progressiivisen rockin isojen nimien, kuten ruotsalaisen Opethin ja brittiläisen Anatheman kanssa. Mikko muistuttaa, että hommien hyvin hoitaminen ulkomaisten bändien kanssa kiertäessä avaa aina uusia ovia.

- Jos olet nasta kaveri ja hoidat hommat tyylillä ja ammattitaitoisesti, niin luot hyvää mainetta itsellesi. Bändit puhuvat tietysti keskenään – tämähän ei ole niin iso maailma.

- Esimerkiksi progressiivisen rockin puolella Opeth on aika iso nimi ja he olivat sitten kuulleet eri tahoilta meistä, että ”tsekatkaa tämä bändi”. Tämä on johtanut siihen, että meistä on tullut hyviä ystäviä ja varmasti tullaan tekemään tulevaisuudessakin kimpparundeja.

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat