Haloo Helsinki! -yhtyeen uusi albumi nousi Spotifyin kuunnelluimmaksi

01.03.2013 16:18 -

Haloo Helsinki! julkaisi neljännen albuminsa, Maailma on tehty meitä varten,  8. helmikuuta. Albumi nousi Spotifyn kuunnelluimmaksi levyksi tällä viikolla ohittaen mm. Vain elämää-kokoelmat.

Haloo Helsinki! hallitsi myös viikonloppuna iTunes-listoja ollen ykkösenä sekä albumi- että sinkkulistalla.

Levyltä julkaistut singlet Huuda! ja Vapaus käteen jää ovat molemmat radiolistan kärjessä; Vapaus käteen jää sijalla 5. ja Huuda! sijalla 8.

<cms katsomo 167235 /> 

Radio Novan musiikkipäällikkö Mikko Harjunpää antoi Maailma on tehty meitä varten -albumille arvosanan 4/5.

- Levyltä välittyy nuoruuden ennakkoluulottomuus ja soittamisen ilo, mutta samalla vankka kokemus ja tinkimätön tyylitaju jokaista yksityiskohtaa myöten - koko arvio.

Haloo Helsinki! on julkaissut neljä studioalbumia: Haloo Helsinki! (2008), Enemmän kuin elää (2009), III (2011) ja Maailma on tehty meitä varten (2013). Yhtye oli ehdolla Vuoden yhtye-, Vuoden Pop-albumi- ja Vuoden innovaattori -kategorioissa Emma-gaalassa 2012. III-albumi myi kesällä 2012 platinaa ja yhtye teki pelkästään vuoden 2012 aikana yli 120 keikkaa. Maailman toisella puolen-läpimurtosingle julkaistiin keväällä 2011 ja se nousi kolmeksi kuukaudeksi Suomen soitetuimmaksi kotimaiseksi kappaleeksi. Menestyssinglen myötä yhtyeen keikat ovat olleet lähes poikkeuksetta loppuunmyytyjä. 

Kilpailut

Uusimmat