Megatähdelle shokkiuutisia kesken kiertueen - Anastacian syöpä uusiutui

28.02.2013 06:57 -

Uuden cover-levyn juuri julkaissut poplaulaja Anastacia peruu Euroopan-kiertueensa ja kaikki tulevat esiintymisensä järkyttävien uutisen vuoksi. Laulajan rintasyöpä on uusiutunut.

Lääkärit ilmoittivat tähdelle ikäviä uutisia rutiinitarkastuksen yhteydessä ja passittivat hänet välittömästi hoitoon.

Tammikuussa 2003 Anastacia kertoi, että häneltä on löydetty rintasyöpä. Syöpä saatiin tuolloin nujerrettua ja laulaja palasi levytysstudioon jo syyskuussa 2003.

I feel so awful to be letting down all my amazing fans who were looking forward to 'It's A Man's World Tour'. It just breaks my heart to disappoint them, Anastacia pahoittelee Facebook-sivuillaan.

Anastacia on päättänyt voittaa syövän ja kirjoittaa palaavansa pian. Hän ei aio antaa taudille missään vaiheessa valtaa.

Kaikesta huolimatta Anastacia jatkaa uuden studioalbuminsa valmistelua ja pyrkii palaamaan myöhemmin takaisin esiintymislavoille entistä ehompana.

Tukenaan Anastacialla ovat on hänen perheensä, ystävät ja fanit, joilta hän toivoo aikaa, kärsivällisyyttä ja yksityisyyttä.

Yli 34 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti myynyt Anastacia muistetaan lukuisista hiteistään, kuten I'm Outta Love, Paid My Dues, One Day in Your Life, Left Outside Alone ja Heavy on My Heart.

Lue myös:

Poptähti Anastacia tekee paluuta: Uusi albumi melkein valmis

Anastacia julkaisee kaksi albumia!

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat