Näyttelijä Reese Witherspoon laulaa Michael Bublén uudella albumilla

25.02.2013 08:50 -

Michael Bublén uusi studioalbumi To Be Loved julkaistaan 12. huhtikuuta. Esimakua levystä antaa maanantaina 25. helmikuuta ilmestyvä It´s A Beatiful Day -single, jota Bublé on ollut mukana kirjoittamassa.

To Be Loved on moninkertaisesti Grammy-palkitun kanadalaislaulajan kuudes albumi. Michael Bublén edellistä albumia Christmas on myyty yli seitsemän miljoonaa kappaletta, ja se oli vuonna 2011 maailman toiseksi eniten myynyt albumi (Adelen jälkeen). Suomessa Christmas oli myydyin ulkomainen joululevy sekä vuosina 2011 että 2012.

To Be Loved -levyllä kuullaan sekä klassikkokappaleita että neljä uutta laulua, joiden tekemiseen Bublé itse on osallistunut. Yksi uusista biiseistä on After All, jolla laulaa ja jota on ollut mukana tekemässä Bublén kanadalaiskollega Bryan Adams. Levyn ikivihreisiin lukeutuu kappaleita Bublén suurimmilta musiikillisilta innoittajilta: mukana on mm. Bee Gees -hitti To Love Somebody,  Dean Martinin Nevertheless (I'm In Love With You), Jackson 5 -kappale Who's Loving You, Jackie Wilsonin To Be Loved ja Elvis Presleyn klassikko Have I Told You Lately. Näyttelijä Reese Witherspoon duetoi Bublén kanssa Frank ja Nancy Sinatran klassikkokappaleella Something Stupid.

- Uusi albumini kertoo rakkaudesta, onnellisuudesta, hauskanpidosta ja herkullisista asioista, Bublé kertoo.

Kesäkuun lopulla Michael Bublé valtaa Lontoon O2-Areenan kymmeneksi illaksi. Kaikki kymmenen konserttia myytiin loppuun neljässä minuutissa. Suomessa Bublé vieraili vuonna 2012, jolloin hän konsertoi loppuunmyydyllä Hartwall Areenalla.

Kilpailut

Uusimmat